Ako sa zmieriť s rozchodom, keď ho každý deň vídam? Keď sa tomu vyhnúť nedá? Navyše ak ho musím rešpektovať ako autoritu a pritom tak veľmi sa hnevám, že ho nerešpektujem ani za mak? Ako si vytrhnete človeka zo srdca i keď vás sklamal a denne ste v kontakte? :(
Povinné rešpektovanie expartnera
tu pomoze len zmena zamestnania a do buducnosti si skus dat pozor na to, najst si partnera priamo na pracovisku
nerobi to dobrotu, jedno ci kolega alebo nadriadeny
ja som tu chybu urobila raz a lutujem ju dodnes a velmi, hoci je tomu vela rokov
jediny clovek, ktoremu to 'uskodilo', som bola ja
a aj som potom odisla odtial, no bolo to tazke este dlho potom
šla som tam len na prax, dali sme sa dokopy a potom mi ponúkli pracovný pomer a už som ostala. pravda,blbá som bola
ba-bika - vidis, na to si mala mysliet predtym, nez si sa so svojim sefom dala dohromady, ze ako to bude, ak sa rozidete a nebodaj v zlom.
popisalo sa toho uz mnoho, ako je krajne nevhodne nadvazovat milostne vztahy na pracovisku, a zvlast s priamym nadriadenym, ale ty zrejme zijes na inej planete, alebo si vedome ignorovala tieto standardne varovania.
tu sa teraz tazko radi, je nemozne si nasilu nanucovat respekt. asi ti pomoze len zmena prac. kolektivu, resp. zamestnanie.
pracujeme spolu. je môj nadriadený
a preco ste denne v kontakte? to rozhodne nie je prospesne po rozchode..