Ako presvedčiť okolie, že už som vyspelá a zodpovedná?

Príspevok v téme: Ako presvedčiť okolie, že už som vyspelá a zodpovedná?
nikinika1

Mám taký problém. Keď ma ľudia stretnú, správajú sa ku mne ako k dospelemu človeku,pretože vyzerám na vek o 3 roky viac ako mám, ale keď zistia koľko mám rokov, zmenia svoje spravanie ku mne, na správanie ako k malému decku. Všetci ľudia, ktorý má dobre poznajú vravia, že som vyspelá a veľmi rozumná. Ako presvedčiť ľudí prvým dojmom, že aj na môj nižší vek som zodpovedná a vyspelá?? snažila som sa môj problém opísať ako najlepšie viem, a dúfam že ste ma pochopili

Magy

okolie mozes spolahlivo presvedcit o tom, ze si zodpovedna a vyspela len tym, ze sa tak budes NAOZAJ spravat. O tom aka si, vypovedaju tvoje ciny a skutky. Nic ine. Ziadne reci, sluby, komentare, vyzor. Praveze cim vystrednejsi a do oci bijuci vyzor si budes vyberat (co sa tyka siat, make-upu, ucesu a spravania sa), tym budes menej presvedciva.

Meretseger

Pracovné pohovory to asi nebudú, z príspevku usudzujem, že nikinka je neplnoletá... koľko máš teda rokov, holka?
Ja mám presne opačný problém, vyzerám hádam aj o 7 rokov mladšie, než v skutočnosti (mám 20). Prvý dojem je o ničom, správaj sa tak, aby prestali brať do úvahy, že máš menej, než sa zdalo. Tiež ma berú podľa výzoru ako decko, ale stačí otvoriť ústa a situácia je hneď okej (fandím si, yeah :D). A súhlasím s protiprudu - načo chceš presviedčať cudzích ľudí prvým dojmom?

protiprudu

Prvým dojmom asi ťažko. Tri roky nie je veľa. To že si zodpovedná predsa nikto nezistí z jedného pohľadu, ale z tvojho správania. A načo vlastne chces presviedčať cudzích ľudí že si zodpovedná? Načo im to je? Ide o pracovné pohovory?