Ahojte, mám 15 rokov a 169/170 cm a vážim 49 kilo ? Čo si o tom myslíte ? Aká by mala byť normálna váha ?
Je to podváha ?
elfy ...išlo to spočiatku velmi pomaly ale potom sa to rozbehlo proste jedla som 6 krat denne vela sladkeho plnotučne vyrobky porste prejedanie a brala som aj liek aby som necitila plnosť žaludka ked chceš vypišem ti jedalniček vzorovy :)
Katherina ako sa ti podarilo tolko pribrat
podla mna by si mala pribrať preotže nízka vaha je pre telo nebezpečna bez ohadu na to kolko máš rokov ....mám vlastné skúsenosti .... pri vyške 172 som vážila 44 a tiež mám 15 ale už vážim 55 a cítim sa teraz dobre pre vlastne dobro aj krásu by si mala par kilečiek nabrať :)
podla mna si na hranici, rozhodne by par kil naviac neuskodilo. ale zalezi aj od toho, ci takuto vahu a stavbu tela mas trvalu, danu, alebo je to vysledok nejakych problemov zdravotnych, ci uz nieco okolo ppp, alebo si prekonala chorobu ktora zrazila tvoju vahu a pod. kazdopadne - normalna vaha je o par kg viac, to bez diskusie. lenze prave teraz este rasties a tvoj metabolizmus to posledne co potrebuje, su prudke vykyvy v zivotosprave, tak by som sa do nejakeho velkeho jedenia s cielom pribrat nevrhol, mozes si len uskodit a za par rokov by si to velmi lutovala.
je to dosť malo mala by si pribrať najmenej 3-4 kg .... máš vobec menzes pri takejto nizkej váhe ?
v puberte sa deje s telom tolko procesov, ze sa neda presne povedat , ako si na tom. niekto ma viac-menej za sebou pubertu uz v 16tich, niekto az v 18, niekto skor, niekto neskor. ak papas normalne, tak pravdepodobne mas len rychly metabolizmus a energiu telo vyuzie na rast tvojho tela, neuklada sa. ale ak drzis dietu alebo mas nebodaj ppp, tak potom (co ine sa da povedat) prosiiiim ta, prestan. dietovanie v takomto veku ti pokazi metabolizmus na dlllhy cas (vlastna skusenost).
kazdopadne, podla bmi je to podvaha. keby tolkoto meria a vazi dospela zena, tak ma podvahu a to dost vyraznu. ale ako si na tom ty, to musis vediet sama :)
kazdopadne, drz sa :) ak papas zdravo a sem tam sa aj hybes, tak sa nemas coho bat. hlavne nezacni experimentovat s vahou, lebo by sa ti to veeelmi zle vyplatilo v buducnosti.
no myslim ze to rozhodne podvaha je ja mam cca 163cm a 48kg a aj na mna je to malo ale ja mam problem s tym ze sa mi neda pribrat
vypocitaj si