Hrozne mi to strpčuje život. Ok nie som dokonalá ale oni ma vždy zhadzuju, že nič neviem robiť,toto zle-tamto zle.. Vkuse na mna len nadávajú. Vlastní súrodenci sestra(18),brat(12) a taktiež aj mama s otcom. Ideme niekde na návštevu-vždy padne téma aká som hrozná,neschopná. Stane sa niečo ?? Moja vina -nikoho iného. Každý verí každému len mne nie.Vždy som najhoršia, nenávidia ma a ja už len po nociach plačem. Všetci sa maju radi len mna nikto nemá rád. Nič zlé nerobím,nič aj tak si všetko odnesiem :( Ja už nechcem žiť a to Mám iba 16r..
Furt na mňa len kydajú (rodina)
to ze ma 16 neznamena ze to to musi byt sposobene pubertou, myslis ze aj to co napisal jefitto je sposobene pubertou niektore deti maju proste smolu ze sa narodia do takej rodiny, jedine na co by sa mala dievcina sustredit su jej zaujmy a ciele a vykaslat sa na to co o nej hovori jej rodina
Jeffito prečo len 15 km? :) maťka, puberta je často taka, nikto ťa nema rád atď. Asi si porobila nejake prusery, ked maju stale o čom kecat. Tak sa začni chovať zodpovedne a oni s tým prestanú . Počkaj zo dva roky, sa to zlepší, uvidíš. Teraz máš aj všelijaké citové problémy suvisiace s hormonalnymi zmenami, aj ked si to neuvedomujes.
suhlas s jefittom, tiez to poznam ale o par rokov si budes moct zariadit vlastny zivot a potom ti mozu byt ukradnuti
Tak to ešte nevieš o čom je život devenko... tiež nesom nejaký starý dedo, mám len 19, ale som na tom podobne... často som sa cítil ako adoptovaný. Uvediem príklad
Rodičia šli na dovolenku aj so surodencami a volali aj mňa, či nechcem isť. Povedal som, že reku hej. Tak oni mi na to povedali, že si to mám zaplatiť, lebo som vtedy mal takú fušku, že som zarábal neuveritelných 300 korun za mesiac...
Alebo pred dvoma rokmi sestre dali do španielska 580 evra na svetove dni mládeže. Bratovi tohto roka dali 600 evra na jazykový pobyt na malte. A mne na budúci mesiac nechcu dať 40 evra na skautský tábor, lebo vraj je to veľa...
A to nehovorím o tom, že vždy papuluju, že 15 evra minuť za tyždeň na internate je veľa... no povedzte mi, je to KURVA veľa???
Však kupim 10 rožky, paštiku, tri parky, horčicu a coca colu a je 7 evra fuč...
Už teraz sa tešim, ako skončim výšku s veľkym doktoratom z fyziky (bol som na 8 ročnom gymnáziu, budem mať 23 keď skon čím ako magister, tak ešte sa pokusim spraviť doktorat), vezmem hypoteku jak kráva a odsťahujem sa niekde do prašivej riti, 15 kilometrov od domu. A toto by mali urobiť všetci, ktorí majú neriešiteľné problémy s rodičmi...