Moje vlasy sú brutálne poškodené - voda+chlor, preto potrebuju aby boli opäť krásne. Určite ich aj podstrihnem ale strihať veľmi nechcem, pretože si ich pestujem už dosť dlho nato aby som odstrihla 15cm .. Poradte najlepšiu masku na vlasy. S domácimi nemám moc dobre skúsenosti
Najlepšia maska na vlasy
swiss o par má veľmi dobré masky sú to malé vankúšiky.Ja mám vyskúšané medovú,je super.
vyborne masky na vlasy s ktorymi mam dobre osobne skusenosti su klorane mangove maslo, genera s maslom karite a teraz naposledy som si kupila od loreal absolut repair cellular - po tychto maskach mam nenormalne vlasy :)
swiss-o-par s arganovym olejom je skvela, aj prijemne vonia, taky ten maly vankusik co mavaju pri samponoch alebo pri pokladniach v DM, su aj ine druhy, ale tato sa mi zatial pozdavala na viac, vyborne vlasy som po nej mala, vydrzi tak na 2-3x
Gestil majú aj na týchto miestach, v takých stánkoch s kozmetikou.
V PO by ho mali mať v Tescu..
www.probeauty.sk
A neviete, či ten Gestil Wonder zoženiem aj v nejakej drogérii ?
Jedna pani z Čiech vravela, že v drogérii Teta ale na SR asi nie .. A dá sa niekde zakúpiť (nie cez internet) .. Okolie Prešov
ja som ho kupovala na mimibazaru:)
Da sa to kupit aj kozmetike alebo len z netu?
treba pozret na nete nejake vydajne miesta, lebo postovne uctuju okolo 4€ a viac..
áno gestil wonder je výborný,aj kvalitný.