Flavin 7 sme brali jednu zimu celá rodina na posilnenia imunity,myslim si,že nám pomohol.Teraz som o tom čítala,že majú tento výrobok SLim Falvin-7,vraj pomáha v chudnutí,detoxikuje telo,odbúrava najmä z vnútra tuk.Aký máte na to názor?
Slim - Flavin 7 - poznáte, beriete to niekto?
sampozrejme na trhu su aj ine vyrobky s obsahom oleja zo ladovky, pozri napr na
-odkaz odstránený-
alebo na
amazon.com
kde mas viac toho flavinu, ktory tvrdia Madari ze je na chudnutie, zatial co vyrobcovia tychto uvedenych produktov hovoria len o podpore stien zaludka a criev.
Nemyslim, ze keby to naozaj malo nejaky vplyv na chudnutie, ze by to zabudli spomenut, a to velkymi pismenami.
Nuz podla obsahu to nie je nic svetoveho,m obsah 15 mg polyfenolov a 3 mg flavinu, pozri ( a prehryz sa cez to ako som musel aj ja)
www.vitamin-ok.com
Ja som ho kupila v eshop.zdravmat.sk tu: eshop.zdravmat.sk
a naozaj mi ho dodali na druhy deň, tak som bola spokojna.Že ako bude účinkovať uvidim, neskôr napišem.
ad acta-ja som sa nepýtala na Flavín ale na Slim Flavín 7,čítala som o tom v nejakom časopise,na ich stránke som to nevidela,prešla som na ich stránku ale v cudzine a tam to píšu nový výrobok,niečím je obohatený,vraj práveže odbúrava tuk z vnutra tela,ani neide moc o chudnutie ale,že znižuje cholesterol,tuk,cukor,tým pádom je človek zdravší.Moc na zázraky neverím,tak som bola zvedavá na skúsenosti.Zdá sa mi však,že skúsenosti nebudú zatiaľ.
flavin je dobry, aj ked predrazeny pripravok, na chudnutie vsak nie je