Ahojte. Budem mat rozlucku so slobodou. Ale beriem Lenuxin, 1 tbl. denne. Mozem na to trocha pit? (Inak vo vsetobecnosti vobec nepijem uz niekolko rokov, ale teraz by som si trochu dala :)
AD a alkohol
Ja naopak pit na lieky nemozem, mam to aj vyskusane, ale asi kazdy organizmus reaguje inak.
Ja som bral Sertralín,Rivotril,esoprex(ESCITALOPRAM) , vždy som sa popritom riadne opil :D a v pohode ... to su len dristy že sa nemá piť...,teraz beriem Alventa(venlafaxín) a trittico,a rivotrilove kvapky :D a uplne super ked sa opijem .tak lepšie mi je...
Kludne si daj ... su to keci ze nemozes pit never temu
Ked si už viac rokov nepila, neskusajto, lebo to moze byt dialnica do pekla. Čo nevidis, ako Slováci Su na alkohole závislí. Každý deň je niekto prichyteny zo soferov. Lebo majvadsie vitazstvo je vitazstvo nad sebou. Ženy si tazsie odvikaju ako muži.
No mozes ale ked uz zacnes citit v hlave, tak radsej prestan. Jeden nikdy nevie, ake mozes mat prave Ty reakcie.
Dala som si 3 becherovky. Zatial zijem :)
ja beriem tiez nieco a idem prave na pivo a pri jednom nezostanem ;) mne to nerobi nic uplne v pohode ...