vycitam si ze som sa vyspala s muzom ked som bola panna, som dost stara aby som premyslala, lubime sa ale nie som stastna preco ? neviem to vstrebat ani po dlhom case, spime spolu aj teraz ale mamvam vzdy depky ze som to dala len tak ..nie mojmu muzovi :/
Vycitam si to
:/ bol zatrpknuty ale uz nie je. Pred mesiacom a pol sa mi priznal ze ked niecoc resiel bola tu aj ina žena . Dost ma tto zranilo , lebo prave vtedy bolo obdobie velkej zamilovaanosti podotykam obojstranne. A vyjadril sa ze to nebolo len fyzicke blo tam aj cosi viac.
Rozpraval o svojich zenach ake boli sikovne, uzasne, mali dominantne postaveenie a boli uznavane. Toto by bolo okej ale odtial potial -asi sa potreeboval vykecat aj ja som mu hovorila o sojvich chlapoch ale zasa nie az tak do takeh hranice ! Odrazu prisiel naval depresii opat a znovu lebo sa nencitim dost dobra prenho . A so mnou ostal preto lebo tamta byvala daaaaaleko. nebolo by to mozne. Neviem sa s tym vyrovant ze som mala s nim prvy sex. Vlatne ze to bol on , a ze to nebolo z cistej lasky tak ako to vtedy yvzeralo. Dochadz ami to az po case. Vsetko je zle . Miestami sa mi hnusí ked si pomyslim ako ma po tom pprvom sexe nechal sami , neozyval sa a to sme spolu chodili už. Ja som ho kontaktovala a žobronila. Vtedy som ho potrebovala po svojom boku. Hnusi sa mi ale ked ho znovu uvidm tak viem ze opat spadnem na dno lasky a najdem v sebee nieco a aj v noom co nas zblizuje. Boze ked to takto citam musite mat zo mmna az des ze som velka naivkaa :D
Ako sa môže mladá 20 ročná baba takto upnúť na jedného chlapa??? Však Ty by si si ešte mala užívať bezstarostnú mladosť v spoločnosti kamarátok, alebo mladých chlapcov. Prežívať prvé lásky a nemať prioritu vzťah so zatrpknutým a starým chlapom. Odpútaj sa od neho, aj keď to bude spočiatku bolieť. Jasné, že si s ním dobre roumieš, lebo je oveľa starší a vie Ťa vo všetkom ukecať. Všetko ale čo máš v ňom, by si určite našla v iných a seberovných ľuďoch, len si ich začni všímať.
ako môžeš vedieť, že niet??? si myslíš, že poznáš všetkých.. slovami, činmi ťa facka - sa postav teraz, kym si silná... neexistujú žiadné druhé šance - nevzkriesiš niečo čo už niet...a možno ani nebolo
Inak viem ,že mám 20 začína sa mi život, ale mám strach, nikdy som voči nikomu tak nebola otvorena a ajnapriek tomu ze si o mne myslite ze som rohozka viem ze on mi povedal také veci ktore nepovedal nikomu. A taktiez viem ze som mu vliala nadej, svetlo do zivota, mozno sa mu navysilo sebavedomie. Toto som mudala.
Hlavou sa mi hrnie dalsia otazka, co som vlastne od neho dostala ja , citovo uspokojena nie som . Som iba vtedy ked mam pocit ze sa mi aspon na trochu venuje , nebyva to velmi casto , mozno raz za mesiac tak trochu dlhsie. Inokedy sa vidime par krat za tyzden , alebo cely tyzden nie. Aj to mam blok lebo VZDY na zaciatku povie "máme iba hodinku a pol" -samozrejme ze to pretiahneme na 2hod. a tie slova celou cestou domov že mal somo byt doma skor. ach no nic , (byva s rodicmi ) Ma skoro 30 . Je to vsetko také smišne. Chcela by som s nim zazit aspon jednu noc. len on aj ja .
Uz ma nenapadaju myslienky ako romanticka prechádzka či opalovaniepri vode, to som si s nim neabbsolvovala,zatial este nie. Ani noc ,ani tu jednu posratu noc co som si zelala. Len ma odpanil a vysadil pred blokom. Ja tomu hovorím ze vyhodil, lebo praklticky to je tak, po kazdom sexe ma vysadil , ziadne pritulenie, mne to chyba , ale keby som ho opustila asi by mi chybala osoba s ktoorou by somsa rozprava o hovadinach alebo aj o intelektualnych veciach .
Darmo,takého človeka niet.
dnes sa s nim idem opat stretnut, mozno ano tiez mi to tak niekedy pripada ze som jeho rohozka ale v za 5 min.12 ako sa hovori vsetko napraví, hovorí ze ma nechce stratit , ja som sa rozhodla ze mesiac s nim pobudnem a ak ma nepresvedcí žiaden jeho cin ze je ten spravny tak sa snim rozídem, Bude mi chýbať, lebo nemam ziadneho kamosa, ani kamosku s ktorou by som si rozumela. On mi radí aj co sa tyka veci skola,praca , ma intelektualny nadlah a to sa mi paci , lež ma zaujímavu povahu .
splnaš všetky predpoklady ako jeho rohožka..použije a ide ďalej!! dievča zobuď sa, kým nie je neskoro..., lebo on ťa neberie vážne. Máš 20 rokov - svet ti leží pri nohách ...môžeš si vyberať a nie sa trápiť a plakať!!! Neplač!!! Lebo slzy nie sú zárukou šťastia, ale dôkazom, že niečo nie je v poriadku!!! Kráčaj ďalej...neotáčaj sa. Aj samota má svoje čaro - prídeš na veci, ktoré ťa posunú ďalej!
No mne sa zdas dosť zvláštna ty, chaoticka, naivná, nezrela. Akoby si nechápala svet okolo a žila v nejakom zmätku. Pochybujem že on si mysli že máte nejaký vzťah, len s tebou sem tam spí. Uspokojovanie sexuálnych potrieb, chapes?
no je taky zvlastny vcera mi ponukol veceru a potom na nu zabudol a ze vraj nedpoatrenim ... ze vraj sa stale len uci pritommal viac zien a on je moj prvy.
Vraj som jedna z jeho prirorit ale mne sa zda z emu na mnenezalezi , keby ano tak by napisal aspon sms ze laska vsetko naj k nasmu pvemu vyrociu , kt, bolo pred pol rokom ..ale nic , chcem sa s nim rozist i ked viem ze budem sama, kamosky su ale pozante praitelstva medzi holkami , nevydrzia dlho a aj tak mam take cudne kamosky kt.nevolaju samiod seba , asi setria pausal. On mi bol aj ako kamarat , milenec, clovek kt, ma chapal , napriek tomu vsetkemu sa ho musim vzdat lebo som v deprsiach , a vdaka nemu mam mykozu ku*va , neviem sa jej zbavit jeden cely rok . ja som si pre seba nenechala nič :( mrzi ma to ale to cirove vydieranie a plac uz nie len po nociach , je to na nevydrzanie.
no z toho, co si o nom pisala. ze zije v svojom svete, nerozumel by si s tvojimi kamosmi,ma ta az na neviem kolkom mieste, a argument o spolocnej noci, ze nemoze, lebo by to nebolo pre vase dobro..., wtf? tak sex hej ale uz aby ste boli aj tu celu noc spolu, nie? to ta akoze po sexe vyhodi? teda, pekne ta ma spracovanu
podla coho si zistila ze to je podivin ?