Bola to až taká chyba?

Príspevok v téme: Bola to až taká chyba?
Lucka 88

Ahojte, mam priatela 7mesiacov. Predtym ako sme sa dali dokopy sme si dlho pisali. V tom obdobi ked sme sa este ani len nestretavali a len si pisali som mala nieco s jednym chalanom, a aj to v opitosti (mne sa inak taketo situacie casto nestavaju) a nieco sme spolu mali ale nevyspali sme sa spolu lebo som nechcela. Ked sme sa dali oficialne normalne dokopy tak sme mali raz chvilku pravdy aby sme si povedali vsetko a mali jasny cisty styt...a ja krava som u to povedala.(viem- chyba.) Neviem, chcela som aby to vedel proste a nenapadlo ma ze by to zobral tak strasne zle, sak sme spolu neboli, ani sme sa vtedy nestretavali este nic.A doteraz mi to vycita ked sa nejak nezhodneme, vacsinou ked ja sa nejak nastvem na neho za nieco, alebo ked si nedajboze dovolim byt v prave v nejakej hadke. Jeho spravanie voci mne sa vtedy otoci o 180stupnov a zrazu ma zo sekundy na sekundu znenavidi, pise mi smsky typu ze ako som mu to mohla spravit, a este s cudzim typkom (on inak spravil podobnu vec , sice ked sme sa este nepoznali ale tiez s cudzou babou) a len ja som ta zla. Dokonca mi napisal ze aj ked uz sme sa poznali mal nieco s nejakou, ze mi to teda povie ked uz sme k sebe taki uprimni.( asi ma chcel dostat do svojho pocitu).(a toto mal s nou uz ked sme sa aj stretavali nie len ked sme si pisai) Hej vadi mi to, ale neriesim to leo sme spolu neboli. A on just stale dokolecka pri kazdej prilezitosti toto vytiahne na mna. Pritom mame uplne dokonale fungujuci vztah nebyt tohto. Krasne nam je spolu, niekedy vidim ze to vobec neriesi, ze vie ze nam je spolu dobre...a potom prestrih a znovu mu prepne a toto riesi. Tak sa chcem opytat ci som naozaj spravila taku obrovsku chybu, ze som nieco s niekym mala ked sme si uz pisali? Alebo, poradte co mam spravit aby sa tym nejak preniesol :( lebo niekedy uz nevladzem...neviem co preto urobit uz viac. On vie ze ho lubim, a on lubi mna ale nevie sa cez to preniest...nepoviem kebyze ho podvediem , ale neviem ci nahodou nevystraja az prehnane ...tak som zvedava na nazory. Dakujem pekne :)

alibi

lol to je imbecil nieco si na tebe kompenzuje ked ti takuto kravinu vykrikuje neviem co bude robit pri nejakom vaznom pruseri (a tie sa proste stavaju) pusti toho chudaka k vode. asi to neurobis lebo zeny to nerobia radsej trpia.. ale casom dojde 100% k rozchodu.

Lucka 88

No práve, že sme ešte ani spolu nerandili. Vtedy sme si ešte len písali... :/ len on to berie pomaly ako by som ho podviedla. Nikdy by som ho nepodviedla...len keď sme si písali som to brala ešte nezáväzne, nevedela som že raz sa dáme dokopy. A hej, bola chyba že som mu to povedala..len som chcela mať jasno. Kavenka 114 ďakujem, presne tak to ja vnímam.A to sa mi priznal len včera a neviem príde mi to akoby chcel aby som trpela a pykala za to ..tak potom neviem prečo sa mi priznával ,tak potom nech mi to už nevyčíta..:( že skôr mu vadí to že som šla s cudzím, že sa dostal cudzí tam kam nemal. (čo on išiel tiež s cudzou ktoru nepoznal predtým)a hovorí mi veci typu že nechce mať takú frajerku o ktorej si môžu náhodní týpci povedať že s mnou niečo mali.( už to preháňa, robí zo mňa nejakú lahkú čo s každým ide) Pritom ja si to tiež môžem o ňom povedať..:/ ach...je to ťažké...

jahodka123

Tak pak už si mu to hovoriť nemusela, to bolo zbytočné. Ale aj môj priatel, než sme boli oficialne spolu mal ešte pletky s inými babami. Nemôžem povedať, že mi to nevadilo, ale neboli sme spolu, takže som nemala čo vyskakovať a ani som nechcela. Povedal mi to v deň, ked sme sa dali oficialne dokopy, aby som vedela, čo a ako bolo atd. Nelutujem, že mi to povedal, ale ty si to tomu svojmu už hovoriť nemusela, ked si mu to nepovedala hned...

Miyk

No mne sa to tiež stalo, citila som sa ako podvadzana, so mnou randil, chodil so mnou von, bozky a intimnosti neboli ale ide o princip že sme spolu randili, nosil mi kvety a ja som na to chcela isť normalnym tempom,a jemu sa už zrejme nechcelo čakať a tak sa poriešil s jednou s ktorou flirtoval predo mnou ale nerandil s ňou. Takže tiež sa obraňoval že nič zle neurobil, ale ťahať za nos dve je dosť hlupe.
Takže keď ti to vyčita tak si myslim že ma na tom aj on pravdu, buď si s jednym alebo s druhym, nie naraz oboch, ale na druhej strane sam by si mal uvedomiť že keď chce pekny vzťah s tebou mal by sa cez to preniesť a keď nie, keď to berie ako taku strašnu krvidu voči nemu od teba, tak nech to ukonči lebo bude trapiť aj teba ale hlavne seba.

Kavenka114

takže poporiadku, písali ste si a ty si s niekym niečo mala... potom ste sa stretávali a on s niekym niečo mal... potom ste sa dali dokopy a dnes ťa obviňuje z toho čo si spravila (pritom on spravil to isté)?

povedala by som mu, to, čo winky...

M 25

no ja by som na toto trpezlivosť a nervy nemala! ak ti to chcela stále vyhadzovať na oči, ked aj tak vlastne nemá čo poriadne, tak kašli na neho .. v mori je vela rýb :D