ahojte, napiste mi niekto, kto ma skusenosti zo schudnutim bez cvicenia...diky
Schudnut bez cvicenia?
Úprimne som prekvapená tým, že niekto chce schudnúť bez cvičenia! To je dobré k čomu? Zvyčajne ľudia chudnú, aby sa cítili zdravo, dobre - a ty chceš dokázať čo??? "Bez práce nie sú koláče" - nikdy nič nedosiahneš sedením na riti. Rovno prestaň jesť, ži len z čistej vody a potom ti poblahoželajú lekári, keď začneš mať zdravotný problém za zdravotným problémom....
ahoj,
ja som za 6 týždňov išla 8kg na váhe dole, postava sa tiež pekne vyformovala
ak máš záujem,napíš na
m.kormancova@gmail.com
všetko bližšie vysvetlím :D
monika
kolko merias a kolko vazis??
4 mesiace, mozno sa to bude zdat niekomu dlho, ale ja som zacala v zime, takze na jar som uz bola pekna hehe a sem tam si dopriala aj sladke v pohode
7 kg za kolko???
ked dodrzis desiatu a olovrant nebudes...ja som tak bez hladovania schudla 7 kg ;)
lulu2011...tak toto zacnem robit...super ...len dufam, ze nebudem pazrava hehe..diky
tak napriklad takto:
ranajky: 1 ks celozrnna zemla, alebo pol krajca chleba, alebo pol zemle, prazenica z 1 vajicka, pradajka
desiata: 1 jablko, alebo banan
obed: 100 g kuracieho masa na prirodno plus 1 kopcek ryze, max. 2 alebo 1 vareny zemiak plus miska zeleninove salatu
olovrant: jogurt so sucharom
vecera: ryba na zelenine
a cvicit mozes aj kazdý druhy den, ak sa ti nechce kazdy den napr. po 10-20 minut precvicovat problemove partie a robit brusaky
winki...rozmyslala som, ze zacnem skakat zumbu, alebo nejaky aerobik...