čudný pocit v podbrušku

Príspevok v téme: čudný pocit v podbrušku
mia

tri mesiace som nedostala menzes a bola som u gynekologa ten na ultrazvuku vylučil tehotenstvo a povedal že sa mi na maternici nevitvorila sliznica a pichol mi injekciu potom som dostala menzes ale o mesiac som zase nedostala pichol mi a dostala som ale iba slabo a v bruchu mám stále zvláštny pocit šumenia a ako keby sommala v bruchu práčku. je možné aby som bola v tom keď to gyn. dvakrát na ultra vylúčil?to by bol 4 mesiac prosím pomôžte.

p.e.t.r.a.

to moze byt kludne zmena stravovania,telo si zvyka na zmenu a preto ta menstr.neprisla.a potom to trva aj 4.mes.kym sa to da dokopy.

horalka

Milá Mia, nedaj si nič pichať a vymeň gynekologa alebo choď do nejakého centra pre plánované rodičovstvo,neviem odkiaľ si a tam ti do presne povedia, ja som tiež išla okrem našeuj závodnej a do gyn.centra a tam mi poprezerali od kostičky po kostičku či je OK,netreba nechat nič na náhodu a nepichaj si nič a začni užívat vítaminý/ja som v prvých mesiacoch brala calibrum baby a teraz calibrum mami je tam hodne kyseliny listovej. Drž sa a ozvi sa čo a ako držím palčeky, ja som sa tiež bála a už pomaly vchádzam do 6.mes.