ale samozrejme mam 20, idem na VS, s pratnerom som 2 roky. ale ten mi povedal ze mi odporuca vek na dieta okolo 33. to si neviem predstavit. viem ze co sa tyka vonkajsich faktorov ako napr. ze nemam skolu, niesom zamestnana, nemam vlastne byvanie, niesom zabezpecena. aj ked partner je velmi dobre zabezpeceny a uz ma 2 deticky a povedal ze chce aj somnou mat aspon 2. jednoducho neviem mysliet na nic ine, uz to trva dva roky. stale len pozeram detske veci, izby, kociky, hracky a vsetko co sa babatka tyka. som dost rodinny typ, a citim ze zmyslom mojho zivota je mat dietatko ak nie viac deticiek. neviem ak by sa nam pri sexe stala nahoda - moj priatel to vola nehoda :((( tak by som si ho urcite nehala, ale on si dava pozor a nadruhej strane aj ja. ale viem ze dusevne aj fyzicky som na dietatko pripravena ale bohuzial nezabezpecena. ale stale nato myslim a nedokazem si predstavit ze ho budem mat az tak po 27. mam zajst za psychologom ? som zo seba zmetena :´(
Mam 20, citim ze som pripravena na babatko ale.....
33 rokov? co mu sibe? :) ja nie som zastancom, aby zeny tak neskoro mali prve dieta, podla toho co pises, on bude starsi, tak ked ty budes mat 33 on uz bude pomaly dedo s nadhladom :) dokonc VS a uvidis, zatial nie je kam sa ponahlat
aaa...takze nie som jedina s tymto nazorom...
...joja...o 10 rokov tym padom on bude mat 53...myslis, ze vtedy to dieta bude chciet aj on????? nemyslim si....
prepac, ale to je moj nazor.
..a na okraj, o dietatko sa vedeli postarat aj tie, ktore neboli zabezpecene a chodili do skoly...(aj ked ich je pomenej)
Fakt si myslis, ze 53 rocny muz sa bude chciet starat o dalsie male deti? Tie, co ma teraz uz budu velke a on uz bude chciet pokoj. Zbytocne s nim stracas cas.
on ma 43, mozno preto mi to hovori :/
neviem sa premoct nad pocitom ze mam cakat skoro 10 rokov kym budem stastna
Ja uplne chapem tvojho priatela. Pokial ides na skolu, este s babom pockaj aspon kym vystudujes. S babom sa studuje tazsie. Energiu pre svoje dieta budes mat aj v 27 rokoch. ALE. Musim povedat, ze mam 27 a trosku mi je luto, ze som babo nemala uz pocas skoly a teraz uz mohlo byt velke a ja by som sa mohla venovat praci. A tak stale babo odkladam na neskor az na neurcito. Pokial by si sa vo svojej rodine a takisto aj u priatela stretla s velkou oporou chod do toho. No evidentne partner dieta este nechce. Takze by som pockala. Pretoze to nebude len tvoje dieta, ale VASE.
je mi z toho nanic, citim ze v 27 alebo tak uz nebudem mat tolko energie na deti :(
vek okolo 33 je na dieta fakticky uz neskoro. Mozno je to dneska trend, no po 30 roku prudko klesa plodnost u zeny. Skor si myslim, ze tym ti partner chcel naznacit, ze dieta s tebou nechce. Kedze to posunul do velmi dalekej buducnosti...