ale samozrejme mam 20, idem na VS, s pratnerom som 2 roky. ale ten mi povedal ze mi odporuca vek na dieta okolo 33. to si neviem predstavit. viem ze co sa tyka vonkajsich faktorov ako napr. ze nemam skolu, niesom zamestnana, nemam vlastne byvanie, niesom zabezpecena. aj ked partner je velmi dobre zabezpeceny a uz ma 2 deticky a povedal ze chce aj somnou mat aspon 2. jednoducho neviem mysliet na nic ine, uz to trva dva roky. stale len pozeram detske veci, izby, kociky, hracky a vsetko co sa babatka tyka. som dost rodinny typ, a citim ze zmyslom mojho zivota je mat dietatko ak nie viac deticiek. neviem ak by sa nam pri sexe stala nahoda - moj priatel to vola nehoda :((( tak by som si ho urcite nehala, ale on si dava pozor a nadruhej strane aj ja. ale viem ze dusevne aj fyzicky som na dietatko pripravena ale bohuzial nezabezpecena. ale stale nato myslim a nedokazem si predstavit ze ho budem mat az tak po 27. mam zajst za psychologom ? som zo seba zmetena :´(
Mam 20, citim ze som pripravena na babatko ale.....
on deti chce, ale skor to vyzera tak, ze si ta nechce zavesit na krk.
ved co by z toho mal?
podla mna uvazuje asi takto:
tak ja som si nabalil mladu pipku a teraz ona odo mna chce, aby som suhlasil s tym, ze sa z nej stane domaca putka, ktoru budem roky zivit a ona ma bude buzerovat, tak ako to robila moja byvala.
naco by som to robil?
to by som musel byt na hlavu padnuty.
no ale ty, kedze on je "zabezpeceny", si to zariadis tak, aby si otehotnela aj bez jeho suhlasu. :)
a potom uz budes moct stucniet bez vycitiek.
Ja som sa stala matkou v 29, a o nič som neprišla, teraz ma synček 7, netreba sa náhliť, všetko má svoj čas.
ja chcem dieťa až po 33tke :)
a možno to chcenie na dieťa ťa prejde.. u mna bolo obdobie, kedy som nechcela deti vôbec, teraz max.jedno! aj to až vo vyššom veku ...
si v takom veku ešte, kde ťa to určite ešte prejde..
no.. ked nechce deti v 43ke, co je najvyssi cas, nebude ich chciet ani v 50tke. mozno keby si sa porozpravala s jeho priatelmi, tak by si to zistila.
Joja, trochu si prestrelila. Ja som tu bola este kritizovana za to, ze som neodsudzovala par s vacsim vekovym rozdielom. Vekovy rozdiel vobec nie je podstatny. Ide o to, ze tvoj partner uz deti nechce, ale na rovinu ti to nepovie, lebo vie, ze by o teba prisiel. Nie si naivna kvoli tomu, ze mas muza, ktory ma deti, karieru a 43, ale kvoli tomu, ze si neuvedomujes, ze deti uz nechce.
jaja - tiez ma to napadlo
ved bud so starym, preco nie, je to tvoj zivot, tu ani nejde o to ze on je stary, ale o to, ze ked ti splechne niekto 43 rocny, aby si mala dieta v 33 nie je celkom ok
oprava zabezpeceny
jojaefektova
Ja ťa chápem a neodcudzujem ťa, že si rozumieš so starším, je veľa párov takých. Tak treba len čakať....možno zmení svoj názor.
keby nebol zabezpeceni, lebo mladi su podla teba nezabezpeceni, tak aj tak by si chcela mat decko?
Ja mám podobný problém, len s tým rozdielom, že: Ja mám 22r. priateľ 25r. máme školy, máme trvalé práce, sme zabezpečený, máme kde bývať a problém je v tom, že ja chcem bábo a on nie. Vždy vráví, že on nechce, ešte si chce užívať, ale že keby mu poviem, že som tehotná tak by sa tešil ako malý chlapec...tak to ho celkom nechápem. Už som mala pár krát také zmýšlanie, že prestanem brať HAK a jemu nič nepoviem, ale cítila by som sa blbo a nedokázala som to spraviť. Tak čakám kým ,,dospeje,,