Zdravotné problémy z drog..

Príspevok v téme: Zdravotné problémy z drog..
izidor

ze co??? poviem vam svoj pribeh ... drogy(pervitin),prestal som asi pred rokom ale sposobil som si znacne zdravotne problemy, ale tam kde zijem nemozem ziadnemu lekarovi povedat ze som ich bral bo moja mama sa zo vsetkymi pozna a vyhraza sa mi za to vyhadzovom z domu(ze by som im povedal povedal o drogach pozn.), citim sa zle,zijem a spavam na praskoch od psychiatra, peniaze su iba z podpory nakolko v praci nevydrzim lebo nevladzem jednoducho ... skusal som, neda sa fakt ... priatelov nemam(pravdupovediac som ani nemal vela, bola to prave partia zijuca na drogach ... ), priatelka nehrozi, bo si neverim nemam sa jednoducho rad, nemam rad svoje drogami znicene telo ... a uz ani ten um nieje to co byval ... jednoducho uz nemam co ponuknut.. a tak ci si to pripustam ci nie zostava iba jedna cesta ... nasetrit peniaze na pistol..

lila11

na zaciatok si musis dat ciel najst noveho lekara a prekonzultovat s nim tvoje problemy, skus ist aj do ineho mesta ak sa to neda inak, hlavne si rychlo nejakeho najdi aby ti mohol pomoct lebo inak budes stale stat na jednom mieste a samo sa to asi nezlepsi

izidor

dakujem vam za podporu ... budem sa snazit... ale ked ja sa citim taky slaby, ze si netrufam ist do prace ... teda netrufal som si ... pokial nespim 10 hodin (podotykam na tabletkach) tak som mimo uplne ... poradte mi prosim ako to mam prekonat ... kava a energ. napoje to robia iba horsie ... ja chcem normalne zit .. chcem priatelku .. chcem milovat a byt milovany ... tak velmi mi to chyba :(((((((((((((((((

zewa

Chod k lekarovi do ineho mesta a vsetko mu vyklop. Ked ti je jedno tvoj zivot, moze ti byt jedno co si mysli tvoja mama. Nechapem jej postoj. Urob to, co je dolezite pre teba. Nie pre tvoju matku. Nikto nemusi vediet, ze niekam k lekarovi chodis. Najdi si nejaky maly ciel na najblizsie obdobie a ked ho dosiahnes daj si dalsi - dlhodobejsi. Dostanes sa z toho.

RNG

Inac pervitin/metamphetamine trva v tele aj vyse pol roka a nasledky su depresie, slabost a podobne, lebo telo nema dost seroroninu, dopaminu a noradrenalinu, viac uvadza napr literatura
en.wikipedia.org
kde sa uvadza, ze na odstranenie zvyskoveho metamphetaminu pomaha brat az 10 gramov vitaminu C denne v malych davkach(napr rozpustit vo vode a pit po malych glgoch cely den, lebo kyselina askorbova ma polcas zivota v tele len pol hodiny, ester C az 5 hodin, ale aj ten je lepsie brat v mnohych davkach, moze to byt roztok s inulinom dokopy a stavou z ciernych ribezli...))a na zvysenie serotoninu doplnok 5-HTP (odporucam 2x100 mg) a osobne by som bral aj vacsie davky rybacieho oleja(10 gramov) alebo krill oleja(2 gramy), lebo obsaahuju protidepresne a regeneracne materialy na mozog.
Inac rozne nootropics mas napr na tejto popularnej stranke
en.wikipedia.org

Vyhovorky, ze je to drahe tu neplatia, tieto doplnky su lacnejsie, nez pervitin, takze si iste budes nejak vediet na to najst peniaze, na lecitin inulin, psylium a rybaci olej ti iste rodicia daju, mozna aj na ine uvedene.

RNG

Zamorenie z tela sa da dostat, na odmorovanie su rozne enzymy, cistenie pecene protokolom dr Berksona,podpora mozgovej cinnosti nootropikami, z najlacnejsich mas lacny lecitin, ktory odporucam aj tak brat kazdemu na cistenie ciev a zlepsenie mozgovej cinnosti, rozne antioxidanty, ci uz vo forme ovoci, najma bobulovin(maliny, cernice, brusnice cucoriedky, cierne ribezle), orechov, alebo doplnky ako vytazok z hropznovych semien(grape seed extract, davka 200 mg 90%PAC), vinpocetine(30 mg) huperzine A(200 mikrogramov) no a samozrejme bezne ako selen, zinok jod vitaminy C E a D-3, ktory je zaroven aj protidepresny.
No a tiez mikrovlakniny, najdes ich v tom istom internetovom slovenskom obchode, ako lecitin, napr firma Vermica.eu a to inulin a psylium. Tieto su nielen vyziva pre probiotika, ale ako absorbenty ucinne odmoruju telo.
Mladi ludia sa s trochu pomocou doplnkov pomerne rychle regeneruju. Na protokol dr Berksona pozri cez Google.sk pod mojim nickom a temou pecen.
Pri odmorovani pecene je dobre brat zaroven aspon 15-20 gramov mikrovlaknin, aby zamorenu vylucenu zlc do seba nasiakli a vyniesli z tela von aj s toxinami.

lila11

napisal si ze uz si s drogami prestal to je predsa velky uspech a musis to brat ako zaciatok noveho zivota, urcite bude zase vsetko ok len to musis chciet a sustredit sa iba na to co chces dosiahnut

lost

aj by som si vymenil moj zivot za tvoj :P

mas 1 vyhodu - mas kam stupat :P

"nemam rad svoje drogami znicene telo"

tak ho obnov, zregeneruj, urcite sa to da, vzdy lepsie ako ked by si mal len 1 ruku ci 1 nohu od narodenia, TOMU hovorim handicap..