Sibe mi ci su to fakt nejake priznaky?

Príspevok v téme: Sibe mi ci su to fakt nejake priznaky?
mozno

kedysi som mavala nepravidelnu menstruaciu ale tento rok ju mam uz pravidelnu s odchylkou 1-3 dni....len teraz mi uz 11 dni meska! som neskutocne unavena stale by som spala (aj ked unavena som byvala aj pred tym ale nie takto), zrazu mi je pohodlnejsie lezat na bruchu pritom inokedy to nemam rada, partnerove cigarety mi smrdia o dost viac ako inokedy....prsia mam citlive citim sa nafuknuta mam stale na nieco chut (ale toto patri aj k PMS tak neviem)...test som si robila pred par dnami (bol negativny ale zevraj to bolo prilis skoro)....s partnerom mame prerusovanu metodu uz vyse roka a zatial sa nic nestalo....prosim o rady inteligentnych ludi dakujem :)

ika211

Sprav si test znova a kym ho po skuske zahodis, nechaj ho trosku"vyvetrat", akoby zaschnut, ta biela plocha ti zbelie a pripadnu ciarku, ktoru si si nemusela ani vsimnut, ti moze ukazat, toto sa stalo aj mne dvakrat, ze som omylom test povazovala za negativny a bol pozitivny

anamarie

Prerusovana suloz je spolahliva, len treba dodziavat pravidla a nerobit to so zajacikom, ktory sa nevie ovladat. Ja som na tom ficala 7 rokov bez nehody.

mozno

zuzicek22: dnes po 12 dnoch som si robila znovu a je negativny...ak cez vik nedostanem buduci tyzden idem k doktorke :D

petrisorka

kdesi som citala o uspesnosti tejto prerusovanej suloze a ze az nieco cez 90% zien otehotnie pokial takto sulozia viac ako 18 meisacov. ja som takto tiez otehotnela, a to uz po 3 mesiacoh takejto "antikoncepcie" (hak som pre zle pecenove testy musela pred tym vylucit). a tiez mi test najprv ukazoval negativne a az neskor pozitivne. ked chces mat istotu, chod ku gynde, ta ti urobi test z krvi.
tu ti nikto na dialku neporadi, lebo to moze aj nemusi byt tehotenstvo

Zuzicek22

Môže sa stať že ti menzes mešká, lebo si v nejakom strese, alebo ta nieco trápi, alebo sa s tebou jednoducho len niečo deje. Ale ked vraviš, že mavaš odchylku 1-3 dni, tak neviem neviem.. :) Lebo vieš, aj pri prerušivanej metóde to neni 100%, pretože mu určite frká a ani o tom nemusí vedeť- potom sa už spermie len trošku potlačia a je to taam :) a test? kamoške meškal 10 dni menzes, spravila si 3 rôzne testy a všetky boli negatívne a hoop ! Už ma malého Matúška, skoro na gynde odpadla, keď ju vyšetroval a doktor vyslovil sestre - sestrička, máme tu tehotnú, 4. týždeň :D

Nela41

Nuž čo ti my poradíme. Buď na to intenzívne myslíš, preto vidíš tie príznaky alebo nie. Sprav si zas test a uvidíš :-)