Vlny zo žehličky na vlasy - čo robím zle??

ivanuska265

No ano, je to tato :) orava. eu/cz/cs/zehlicka-na-vlasy-2v1-tenera ona je prave taka zaoblená, že to ide lahko

ivanuska265

Ja som to tiez tak mala :-D ale uz mi to ide, dostala som zehlicku na vlasy, ktora robi aj vlny, znie to vtipne ale je to 2v1 :-D

We_ndy

Ja by som strašne tie vlnky so žehličkou chcela vedieť, ale ide i to len na jednu stranu, druhá nič :D divné... máte to tak tiež?

Mirka83

Chápem :) ja to mám niekedy také premenlivé, že keď si ich umyjem a sú také viac menej rovné, tak si ich vysuším a vyžehlím, niekedy sa mi zase stane, že mám také obdobie, že keď si ich umyjem, tak sa mi začínajú robiť vlny, vtedy si ich nechám voľne uschnúť...takéto obdobia sa u mňa striedajú :D neviem čím to môže byť spôsobené.
Ale zase napríklad keď sa mi nechce žehliť, tak si ich ešte trošku vlhké skrútim, zaštipcujem, mám to takto pár hodín a potom mám krásne vlnky. Tužidlo ani lak nepoužívam, lebo mi to iba zaťaží vlasy, aj keď si dám len trošku.

maminaaa

no keď si dám nejaké penové nátačky tak tiež mi tie brčky vydržia aj týždeň keby som si vlasy do vtedy nezmyla, ale ako náhla ne brčkavenie použijem žehličku alebo kulmu koniec, nedrží mi nič na hlave. a žial už ani moje pôvodné brčky nie sú to čo bývalo, žehlenie a farbenie malo na ne vplyv a už nemajú žiadny tvar. a teraz mi neostáva nič iné len žehliť, lebo ked si nechám svoje prirodzené vyzerám ako metla :D
a mirka83 ja si vlasy farbím len šampónom tým 24 umytí, aj to iba tak maximálne trikrát do roka. takže moja jediná úprava vlasov môže byť len vyžehlenie asi :)

Mirka83

Ja mám presne také vlasy ako ty, toto isté robilo aj mne kým som si ich nezačala farbiť. Mohla mi aj kaderníčka s nimi robiť čo len chcela, nešlo to. Teraz si dávam už len melír, ale vlasy si viem upraviť celkom fajn ako potrebujem.

eva321

Ja mám zasa také vlasy, že keď si ich natočím, tak mi to vydrží do kým ich zasa neozmývam :P ale nechcem provokovať ;)

maminaaa

ťažké vlasy nemám,ani tvrdé a žiaľ ani husté.mám skôr redšie, a jemnejšie vlasy. a vždy zalakujem každú vlnu, ale kým prejdem na posledný prameň vlasov ten prvý je už takmer rovný :D a žehličku mám novú, kúpila som si philipsku prispôsobenú aj na kučeravenie. no ono mi to hneď spadne. tak teda neviem či robím niečo zle, alebo sa mám zmieriť s tým že mne to nikdy držať nebude :)