Baby, mamicky, tehulky, prosim poradte :) Som 4 tyzdni tehotenstva, ktore mi bolo potvrdene iba sonografiou. Moja gynekologicka je totiz na dovolenke a zastupujuca doktorka spravila len sono a oznamila mi, ze krve testy mi spravi moja doktorka po navrate z dovolenky. Medzi tym ale ja tiez odchadzam na dovolenku a teda k svojej doktorke sa dostanem az o 18 dni. Vsade citam, aka je dolezita kyselina listova pocas prveho trimestra a teda chcem sa spytat, ci si mozem kyselinu listovu nasadit sama. Neviem ani aky produkt brat, ale s tym mi snad poradia v lekarni. Kazdopane sa chcem opytat na vase skusenosti, ci ste vsetky brali kys.listovu a ci vam ju odporucil gynekolog. Mne to totiz pride tak, ze zastupujuca lekarka si splnila povinnost vysetrenim ma, ale ziadne blizsie informacie mi nepovedala. A pride mi na hlavu postavene cakat kym mi to oznami moja gynekologicka. Co si myslite, brat uz teraz, alebo cakat na odporucanie? Pripadne ak brat, ktory produkt?
Kyselina listova - pre tyzdne tehotenstva
Prosim ta nespamuj uz tolko
ked si nasadis kys. listovu urcite tym nic neposkodis. Mne moj Dr. predpisal Acidum folicum, ale predavaju ju aj volnopredajnu v lekarnach. Opytaj sa tam, urcite ti nieco poradia.
A gratulujem k babetku :)
podla mna si sla strasne skoro k lekarovi..
v 4. tyzdni sa takmer nic nevidi (tehotenstvo sa rata od zaciatku poslednej menstruacie)..
ku gynekologovi by mala ist zena az v 8. -9. tyzdni, ked je to uz takmer jasne...
kyselina listova nie je ziadna veda, najdes ju v kazdej lekarni..
pripadne aj ine pripravky, ktore obsahuju ine vitaminy a su urcene tehotnym zenam(femibion, centrum, calibrum...)v lekarni ti poradia, v podstate je to jedno...
inak gratulujem