Tichí, nevýrazní muži

m,mlk

ja poznám dobrých partnerov aj extrovertov, aj introvertov. Teda aj tých "hlučnejších", aj tichších.
Naopak - niektorí extroverti až príliš potrebujú spoločnosť, a teda nemajú často chuť byť iba s partnerkou. Ale niektorí tichí sú zase "čudáci" alebo podpapučníci, a s nimi to potom tiež partnerky nemajú ružové :)
Závisí to od mnohých iných vlastností, nielen od toho, či je človek tichý a skromný. Ale tak všeobecne - samotné tieto vlastnosti nie sú na zahodenie - či už u žien alebo mužov.
Samozrejme, ak niekto potrebuje stále okolo seba hluk a aby sa niečo dialo, tak pri tichšom partnerovi dlho nevydrží :)

katulik 32

ale ja nehádžem nikoho do vreca ani nič podobné..ja sa len pýtam na názor nič iné...a je samozrejmé, že každý si musí sám zhodnotiť koho chce a čo mu vyhovuje....

Blondula

katulik32....tym su najlepsi,ze su pod "papucou" :D teda väcsina,ja som mala takych partnerov dvoch a co som povedala,to bolo !! ...mne to nevyhovuje takyto vztah...

m,mlk

aaaaach,
prečo zase jedna z takýchto otázok typu "hádžem všetkých do jedného vreca"?
Niektorí tichí muži môžu byť skvelí partneri, a niektorí tichí muži môžu byť neznesiteľní partneri.
Nemôžeš očakávať nejakú spoločnú charakteristiku všetkých tichých mužov. Len to majú spoločné, že sú tichí.
Ak nad jedným takým uvažuješ, tak to sama musíš vedieť, či je vhodný ako partner. Ale nespájaj túto vhodnosť s tým, že je niekto tichý alebo nie je.

ivanečenka

ja mám doma skôr tichého chlapa, ale má svoje záujmy, niektoré máme spoločné, takže sa nenudíme:) a ja som za ukecanú:)