Rakovina prostaty.

Príspevok v téme: Rakovina prostaty.
A.D.O.

Dobrý deň, na nete som cital priznaky rakoviny prostaty. PRESNE také priznaky mám, tak ako by som hovoril o sebe. Slabý odtok mocu prerusovany, bolest hornych stehien, bolest dolnej chrbtice, (bedernej) časté a bolestivé mocenie, hlavne v noci.Niekdy si myslím, že sa nevymocim, keď moč nie a nie ist. Neni tomu dávno som bol u urologa, stymito problémy, ale rakovinu vraj nenašel. Od bolesti mi predpisal analgetika, až vtedy keď som sa domáhal. Za vysetrenie som mu musel zaplatit. Dakujem ak mi niekto odpovie, lebo tento urolog je jediný v mojej lokalite, co roby taketo vysetrenia. Vďaka !

RNG

Hyperplazia/zvacsenie prostaty je najma zo zvysenej hladiny DHT hormonu, co mozno znizit branim roznych rastlinnych sterolov, najma sitosterolu, ale aj roznych zmesi, ako vytazok z plodov palmicky plazivej(Saw palmetto), kory stromu(pygeum africanum) a tekvicovych jadierok , korenov zihlavy a podobne.
Mnozstvo musi byt v stovkach miligramov.
DHT znizuje aj doplnok I3C a DIM, ktore zaroven sluzia ako protirakovinne doplnky a spolu s sulforaphrane su to doplnky vytazene z kapustovin a pouzivaju sa na prevenciu ako aj liecenie rakovin.

.

Či je to zhubné,alebo nie,doktor zistí jedine odberom vzorky(punkciou)z viacerých miest prostaty.
PSA z krvi je len orientačná pomôcka

Ivka 1

Dobrý deň

Príznaky ,ktoré popisujete súvisia so zväčšenou prostatou, ktorá však nemusí byť maligná v každom prípade však bude potrebný operačný zákrok. Ten Vám urológ nenavrhol ?Analgetika sú len núdzové riešenie.

betie

nádorové markery PSA prostaty som myslela, či ti robil, skús sa poradiť tu www.lpr.sk, ak más problémy určite to nenechaj len tak, treba zistiť príčinu

A.D.O.

Vysetrenie bolo KOMPLEKTNE, teda aj prostaty, semenikov (občas ma lavy bolí) už ani nevien názvy. Např. mocil som cez zkusí lievik...
Ďakujem,že ste sa ozvaly. Mám 74 r.