Milé dámy, hľadám niekoho, kto tým prešiel a možno mi poradí. Mám vzťah, žijeme spolu 8 a 1/2 roka. Posledných 2 a 1/2 roka sa ma môj partner ani nedotkol, žiadna pusa, žiadne objatie, žiadny sex. Spíme spoločne v spálni, na manželskej posteli. Rozumieme si, veľa sa rozprávame a mimo práce trávime všetok voľný čas spoločne. Keď sa s ním o tom chcem rozprávať odpovie, že som hašterivá, na všetko ho upozorňujem, všetko robí zle atď atď. Nie som žiadna zúrivá jedovatá bosorka, ale po 2a a 1/2 roku bez sexu mi stačí, keď sa na neho pozriem a som nervózna. A odnesie si to nie len on - ale aj moja dcéra. Neviem ako ďalej. Dnes odišla dcéra spať ku kamarátke, tak som odišla aj ja. Prespím v práci. Som z toho strašne smutná. Už soj zjedla polovicu kelímku 340 gramovej NUGETTY. Baby, prosím, poraďte mi. Ďakujem.
Môj partner so mnou nespí
HAHAHA... ano ano urcite je to homosexual, ktory sa to snazi 5 rokov skryvat z coho ste 4 roky sexovali, ale ten posedny rok aj nieco ho to prestalo bavit...boze to zenske zmyslanie...
a nesuka ti nahodou inu ???, alebo nema nejaky iny problem ????
Ahoj, celkom cudny problem. Ale nerozumiem ako sa to moze tak dlho tahat bez toho aby ste o tom debatovali, ze co nefunguje..
myslis ze to dopadne zle ked sa ho to spytas na rovinu ?
ktory chlap si rozumie so zenami a nepotrebuje sex??
krutá odpoveď - ale už neraz som o tom uvažovala... ale nikdy som sa ho na to nespýtala... 5 rokov bolo všetko super - myslím sex a potom - bum - nič.... je možné že sa pretvaroval? alebo vzťahom iba potreboval zakryť svoju orientáciu? bože! dúfam, že nie...