Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môj partner so mnou nespí

Príspevok v téme: Môj partner so mnou nespí
nugeta

Milé dámy, hľadám niekoho, kto tým prešiel a možno mi poradí. Mám vzťah, žijeme spolu 8 a 1/2 roka. Posledných 2 a 1/2 roka sa ma môj partner ani nedotkol, žiadna pusa, žiadne objatie, žiadny sex. Spíme spoločne v spálni, na manželskej posteli. Rozumieme si, veľa sa rozprávame a mimo práce trávime všetok voľný čas spoločne. Keď sa s ním o tom chcem rozprávať odpovie, že som hašterivá, na všetko ho upozorňujem, všetko robí zle atď atď. Nie som žiadna zúrivá jedovatá bosorka, ale po 2a a 1/2 roku bez sexu mi stačí, keď sa na neho pozriem a som nervózna. A odnesie si to nie len on - ale aj moja dcéra. Neviem ako ďalej. Dnes odišla dcéra spať ku kamarátke, tak som odišla aj ja. Prespím v práci. Som z toho strašne smutná. Už soj zjedla polovicu kelímku 340 gramovej NUGETTY. Baby, prosím, poraďte mi. Ďakujem.

bingham

HAHAHA... ano ano urcite je to homosexual, ktory sa to snazi 5 rokov skryvat z coho ste 4 roky sexovali, ale ten posedny rok aj nieco ho to prestalo bavit...boze to zenske zmyslanie...

a nesuka ti nahodou inu ???, alebo nema nejaky iny problem ????

fruttia

Ahoj, celkom cudny problem. Ale nerozumiem ako sa to moze tak dlho tahat bez toho aby ste o tom debatovali, ze co nefunguje..

nugeta

krutá odpoveď - ale už neraz som o tom uvažovala... ale nikdy som sa ho na to nespýtala... 5 rokov bolo všetko super - myslím sex a potom - bum - nič.... je možné že sa pretvaroval? alebo vzťahom iba potreboval zakryť svoju orientáciu? bože! dúfam, že nie...