Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môj partner so mnou nespí

Príspevok v téme: Môj partner so mnou nespí
nugeta

Milé dámy, hľadám niekoho, kto tým prešiel a možno mi poradí. Mám vzťah, žijeme spolu 8 a 1/2 roka. Posledných 2 a 1/2 roka sa ma môj partner ani nedotkol, žiadna pusa, žiadne objatie, žiadny sex. Spíme spoločne v spálni, na manželskej posteli. Rozumieme si, veľa sa rozprávame a mimo práce trávime všetok voľný čas spoločne. Keď sa s ním o tom chcem rozprávať odpovie, že som hašterivá, na všetko ho upozorňujem, všetko robí zle atď atď. Nie som žiadna zúrivá jedovatá bosorka, ale po 2a a 1/2 roku bez sexu mi stačí, keď sa na neho pozriem a som nervózna. A odnesie si to nie len on - ale aj moja dcéra. Neviem ako ďalej. Dnes odišla dcéra spať ku kamarátke, tak som odišla aj ja. Prespím v práci. Som z toho strašne smutná. Už soj zjedla polovicu kelímku 340 gramovej NUGETTY. Baby, prosím, poraďte mi. Ďakujem.

RadkaKov

Tiez som si vzdy myslela, ze pravidelny sex vo vztahu musi byt, a to dlhodobo, a ze partneri si musia navzajom vymienat svoju sexualnu energiu, flirtovaat atd. Aspon ja som to tak vzdy mala, donedavna.Lenze cas ukazal nieco ine. Dostala som partnera, ktoremu sa chcelo cim dalej, tym menej, na zaciatku to bolo ok, a ani sam nevedel pomenovat preco. Potom som v ramci nejakych alternativnych terapii zistila, ze sexualnu energiu sa da nacpat napr. do matky, do bycikla, kde kade /virtualne/, a potom to ludom az tak nechyba. Zeny ju radsej cpu do ludi, chlapi si vedia ako nahradu najst aj hobby. Nemusi jednoznacne clovek hned podvadzat fyzicky, ale nejaku vyhybku niekde musi mat, alebo sa uzavrie a zablokuje.A ze casom sa aj pritazlivost kadejako meni, zalezi od energii, ktore kto vytvara. Je to proces na ktorom treba pracovat, nie vzdy to proste automaticky funguje cely zivot. Je to bezne a caste.Vzdy som bola hrozne na sex, a odkedy som zacala riesit si nejake svoje psychicke problemy, tiez som mala obdobia, ked sa mi zrazu sexovat nechcelo, aj ked momentalneho-noveho priatela lubim.Chvalabohu chceme obaja komunikovat, a pracovat na vztahu, mat pre seba pochopenie a toleranciu. Tych pricin preco sa niekomu prestane chciet vo vztahu sexovat je vela, ale pokial to on nechce riesit, a hra mrtveho chrobaka, daleko sa nedostanete. Ak by si k tomuto chcela analyzu na telo, mrkni na www.poradna-liecenie.eu a pripadne napis. Vela stastia prajem :)

blake

rozumiete si ako spolubyvajuci, ako kamarati, ale nie ako partnery. k vztahu zena-muz, patri aj sexualita.
moja rada.. rozchod... ked to trva tak dlho, myslsis ze sa to zlepsi? ze zassa zacnete spolu spavat? alebo sa bozkavat? to by sa musel stat zazrak.. spytaj sa ho najprv co sa deje, nech ti to normalne vysvetli,bez vycitiek, bez tlakov, emocii.. ty nic nevrav, nech hovori on. a uvvidis.
ale myslim si, ze kazda zena by uplne zvädla v takomto vztahu... a asi nemas 80 rokov, aby ti takyto vztah vyhovoval do konca zzivota. nezabijaj zbytocne cas, nezi v iluziach a pozri sa realite do oci. asi vas drzi pokope viac zvyk ako laska

xxxxxxxxxxxx

prestala si ho pritahovat nebude mat ine problemy ked si to robi sam.. funkcny je tak tam problem nieje... len ty ho uz nebavis... mozno mu smrdis, mozno si pribrala,mozno by sa trebalo sem tam oholit, mozno ....moznosti je viacero ale asi je to tam ze ho nebavis a len na neho jacis :D a mozno vela veci riesis...skusila si niekedy eroticke pradielko navodit atmosferu atd? ja nechapem ..no ze zena nevie zviest svojho muza...

Hi hi

Baby uvedomte si,že muž chce suložiť a keď nemôže,tak sníva a keď aj tie sny stratí,tak už len do plynu!

0vecka

hmm no to neni od neho pekne aspon zo slusnosti by sa mohol tak raz mesacne premoct... inak na tvojom mieste by som si nasiel min milenca...

kukinko

To poznam, ja som so svojou zenou uz 13 rokov, vsetko bolo OK. Problemy zacali tak pred 5 rokmi. Teraz nema absolutne chut na sex a ani na ziadne neznosti. Naposledy sme ho mali tak pred pol rokom aj to som na nej videl, ze je to na silu, len aby mne vyhovela. Pred tym zasa az asi pred rokom.
Na 100% ma nepodvadza a podla mna ani na ineho muza nemysli. Proste to na nu prislo ze stratila chut na lasku. A tak iba zijeme a zijeme a riesime kazdodenne problemy. Neveril by som dakedy, ze take daco moze byt ale zazivam to ja sam.

krado

Neviem si dost dobre predstavit ako by ma zena nezviedla keby chcela. Asi bude iný typ ako ja,ale keby zena chcela , chodila predomnou naha a zacal ma sama bozkavat atd,(kade tade ::))). Tak to nemoze normalny chlap vydrzat. Skusala si vsetky zvádzacie techniky urcite vies co má rád?? ::::)))
Prajem vela uspechov

nugeta

ďakujem všetkým. nech sú tie príspevky akékoľvek, či už pozitívne, alebo negatívne. som rada, že mi niekto aspoň odpísal.

fero11111 - nie, nemám krámy, nugetu jem len tak, kedykoľvek - ale asi každý deň. našťastie si to môžem dovoliť - lebo z nej nepriberám!

milli11 - ponorka - asi nie. my sme v pohode, komunikujeme, navštevujeme sa s priateľmi a ak to poviem niekomu, s kým sa pravidelne stretávame, tak neverí. dokonca moja najlepšia kamarátka z detstva, s ktorou som stále v kontakte povedala, že nepozná pár, ktorý by pôsobil harmonickejšie ako my dvaja. všetko je naozaj ok - iba ten sex.

anamarie - ja sa teda pakovať nebudem! žijeme v mojom byte! tak to by som už bola skutočne blbá! a jemu sa akosi nechce. navrhla som to, aby sa odsťahoval - ak to má ostať takto. no zatiaľ sa nič nedeje.

odpovedam - viem, že robím chybu ak reagujem podráždene. ale nech ten, kto dáva túto radu skúsi byť 2 a pol roka bez sexu a uvidíme, s akým kľudom sa o tom dokáže rozprávať. ja som kľudná - prvých 5 minút rozhovoru. potom to už iba graduje. ale ďakujem ti za príspevok.

xxxy - toto - hlavne ten záver ma pobavil. aj som sa usmiala, po dlhej dobe. len ako ja 58 kilová prinútim toho 100 kilového obra aby sa nechal zviazať, na to musím ešte prísť!

VOSO - podviesť? nie. nemám záujem klesnúť na jeho úroveň. a raz som čítala toto: Vieš aký je rozdiel medzi neverou muža a neverou ženy? Ten, že muži si to užívajú. Myslím, že som tým povedala všetko.

je vás tu veľa: Milky, patrik___, Lulu2011, pan d., p0111, renushik, ewelinecka1 - všetkým ďakujem. vážim si to, že ste sa tým vôbec zaoberali. kiež by tomu aspoň toľko času venoval aj môj partner.