mam 4 rocny vztah s priatelom, ked sme sa spoznavali, bol mily, pozorny.. vlastne prvy rok-dva nasho vztahu bol absolutne idealny..potom sme zacali byvat v spolocnej domacnosti a pomaly som zacala odhalovat jeho pravu tvar..mozno je problemom nas nepomer prijmov,ja mam plat priemerny,on podnika a uz niekolko rokov je na tom financne velmi dobre,o to mi vsak v nasom vztahu vobec neslo,mam a mala som ho rada aj keby bol bez penazi..lenze odkedy zdielame spolocnu domacnost,zistila som, ze je peniazmi absolutne posadnuty,je schopny 50krat za den peniaze prepocitavat, kalkulovat kazdy minuty cent,ked pride z nakupu, donesie mi bloček a pyta odo mna polovicu zo sumy,oddeluje si "svoje" potraviny od mojich,dokonca zasahuje aj do mojich vydavkov,nemozem si uz kupit ani oblecenie,lebo hned pocuvat prednasky o tom,ako zbytocne minam..vyvrcholilo to tym,ze som lezala dva tyzdne v nemocnici a on ma prisiel pozriet,nakupil mi potraviny a vzapati vylozil bločik z obchodu na stol,sam si otvoril moju penazenku a zobral si peniaze,ktore za nakup zaplatil! je to uz na nevydrzanie,je jeho peniazmi absolutne posadnuty a o inom uz ani rozpravat nevie..len o prijmoch,vydavkach..nechodime na ziadne dovolenky,jeme tie najlacnejsie potraviny..pritom jeho prijem je vacsi nez 7 tisic za mesiac! je normalne s takym clovekom aj nadalej zit,alebo co mam robit
Velmi skupy priatel
V prvom rade ti dakujem PERFEKTNA TEMA !!! :-) S takym chlapom som žila aj ja, ako tu uz niekto napisal nikdy ale nikdy sa nezmeni k lepšiemu. Uz len k horšiemu. Daj na svoju intuiciu. Ta ti asi hovori , ze sa s nim máš rozisť , tak nestracaj s takym chrapunom čas. Je to chudak,vidiš peniaze su pre neho viac nez ty. Presne tak to bolo aj u nas. Všetko mi vyrataval a este aj navyše :-))A potom som mu dala zbohom a nevieš si predstavit ako sa mi ulavilo. Taky človek sa nikdy nezmeni a je jedno či to je muz alebo zena. A vidiš nerozhoduje ani či je chudobný alebo má vela penazi.Proste takí ludia su, ale zit s takým človekom celý zivot musi byť strašné a hrozne sužujuce. No ja by som nemohla. Napis ako si to vyriešila. Drzim palce.
ja som s takym chlapom zila, dokonca som za neho bola vydata. preboha, nikdy, nikdy, nikdy si nezacinaj s lakomcom. netusis, do akych rozmerov sa to moze rozrast. prec od neho okamzite!
moja dcera mala priatela,dost solventného,
ale ked prisiel za nou k nam,ani len cokoladku deli jej nepriniesol. niekto je od prirody SKUPY :)))
lakomy chlap lakomym aj ostane, ani necakaj, ze sa zmeni..a je to drzost,aby sa ti staral do tvojich penazi
Skusila si sa s nim o tom porozpravat? Ak si mysli ze je to takto fajn, tak to sa nanho vykasli.. ak nie je schopny obetovat zo svojich penazi na teba ani ked si chora, tak zivot s takym debilom bude tazky.. Nehovorim ze chlap ma babu zivit. ale zase prepocitavat kazdy cent?