Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Velmi skupy priatel

Príspevok v téme: Velmi skupy priatel
Mia-87

mam 4 rocny vztah s priatelom, ked sme sa spoznavali, bol mily, pozorny.. vlastne prvy rok-dva nasho vztahu bol absolutne idealny..potom sme zacali byvat v spolocnej domacnosti a pomaly som zacala odhalovat jeho pravu tvar..mozno je problemom nas nepomer prijmov,ja mam plat priemerny,on podnika a uz niekolko rokov je na tom financne velmi dobre,o to mi vsak v nasom vztahu vobec neslo,mam a mala som ho rada aj keby bol bez penazi..lenze odkedy zdielame spolocnu domacnost,zistila som, ze je peniazmi absolutne posadnuty,je schopny 50krat za den peniaze prepocitavat, kalkulovat kazdy minuty cent,ked pride z nakupu, donesie mi bloček a pyta odo mna polovicu zo sumy,oddeluje si "svoje" potraviny od mojich,dokonca zasahuje aj do mojich vydavkov,nemozem si uz kupit ani oblecenie,lebo hned pocuvat prednasky o tom,ako zbytocne minam..vyvrcholilo to tym,ze som lezala dva tyzdne v nemocnici a on ma prisiel pozriet,nakupil mi potraviny a vzapati vylozil bločik z obchodu na stol,sam si otvoril moju penazenku a zobral si peniaze,ktore za nakup zaplatil! je to uz na nevydrzanie,je jeho peniazmi absolutne posadnuty a o inom uz ani rozpravat nevie..len o prijmoch,vydavkach..nechodime na ziadne dovolenky,jeme tie najlacnejsie potraviny..pritom jeho prijem je vacsi nez 7 tisic za mesiac! je normalne s takym clovekom aj nadalej zit,alebo co mam robit

cwdd

Premyslam, co sa handra musis byt, ked ostavas s takym chrunom. Vsak ty si nevazis sama seba ani kusticek. Zena, ktora si o sebe mysli, ze ma aspon minimalnu hodnotu, by toto na sebe pachat nedovolila.

xxy

ved si si plne vedoma toho, aky je, vies, aky nazor maju nanho jeho kamarati, tak nechapem, co este potrebujes pocut. ked mas rada niekoho, kto ti na nemocnicnom lozku preratava nakup, tak si na tom zle aj ty.

Dadula56

Mia, je to smutne, ale on sa nezmeni. A predstav si este to peklo, ked uz teraz so 7 tisicmi setri...Co ak sa mu prestane darit a bude musiet zit z desatiny?To potom ani jest nebudete. Plus, ako uz bolo napisane, predstav si, ze pojdes na matersku. To ti bude este strhavat za tie dva roky z buducich prijmov?Zober sa prec, nech si stastne zije so svojimi peniazkami, aspon nebude musiet tolko preratavat. Je to fakt smutne, hral to na teba, ale aspon si to zistila teraz, lepsie nez az v manzelstve a na materskej.

Creativ

kazdy lakomec ma plno dovodov preco setri. kazdy si vzdy vsetko odovodnuje, neboj, to neznamena, ze ma pravdu. si velmi naivna, ked veris, ze lakomost sa da odstranit. taky clovek sa nezmeni nikdy, prave naopak - casom bude este hnusnejsi. ved si len uvedom, ze ked uz teraz sa nad jeho spravanim pozastavujes a nepaci sa ti, co ta asi caka, ked budes jeho zena. zatial si myslis, ze to najhorsie, co si s nim prezila, su tieto tvoje zazitky. ale on ma v repertoari este ovela viac prejavov, postupne ich vytiahne az po sobasi. a to sa este len potom zacnes cudovat.
ale ako tu uz niekto napisal - naco sa pytas, ked rozist sa nechces. nikto normalny ti tu nenapise, aby si s nim ostala, alebo dokonca taky nezmyel, ze on sa zmeni. na to zabudni. to sa nikdy nestane. moze sa zmenit, ale k horsiemu.
ked neveris nam, chod za psychologom, ten ti to vysvetli aj odborne o aku poruchu sa jedna.

jalenja

uf...to je teda prípad o_O Mám známu, už pani na dôchodku a ona má takého istého, lenže je to už starý chlap a tam sa čudáctva dajú pochopiť...ale mladý chalan?...divné. Ja by som s takým nebola, predstav si, že by si zostala tehotná, na materskej a on by ti účtoval potraviny, hypotéku, energie...to nie je chlap do budúcna. Neviem aké city k nemu prechovávaš, ale ak ti s ním je viac zle ako dobre, choď od neho...uvidíš ako sa Ti uľaví.

Mia-87

Ano,skusala..lenze on si stale všetko odovodni..ked udajne nepotrebuje investovat,potrebuje setrit na nepredvidane vydavky, atd..aj jeho kamarati ma upozornovali,ze jemu zalezi len na peniazoch a nic ine k zivotu nepotrebuje.. niekedy mam pocit,ze su pre neho cennejsie ako ja..a neviem ci sa s nim dokazem rozist,mam ho rada a zvykla som si uz na neho a stale dufam,ze sa zmeni..