Z Čiernych vlasov - hnedé vlasy! Ako?

Iba Katka

Máš čiernu svoju prirodzenú farbu či do čierna farbené? Nevidím inú cestu ako odfarbiť a nafarbiť. Ale pokiaľ sú tvoje prirodzené vlasy čierne, tak budeš musieť každé dofarbovanie odrastených končekov chodiť ku kaderníčke na odfarbenie a nafarbenie končekov. A červená málokedy drží na vlasoch, vymýva sa najviac spomedzi všetkých farieb, pekné červené budeš mať možno 2 týždne, tak si to premysli

dominuska

ahojte ja mam cierne vlasy a chcela by som si dat cervenu farbu ale neviem ako si mam odfarbit ciernu farbu aby mi chitila cervena vie mi niekto poradit

zuzanka555

najprv si kup najsvetlejšiu farbu blond lebo predsa melir je silnejšii a nemusíš to mať zafarbené rovnomerne, ked treba tak zafarbi aj 2x a chytí to tak na oranzovo žlté a tak na druhy deň aby si vlasy trocha oddýchli zafarbi na hnedú farbu a určite to chytí :)

amanda23

jedine melir na celu hlavu,ostane ti to kriklavo oranzove, potom zmyt, ususit a dat farbu aku si zelas, napr. nejaku orieskovu, inak to nepojde, vlastna skusenost...robili mi to v kadernickom salone..

natusa42

prepána,len to nerob,.ja m,am hnede vlasy a je to otrasna farba,som nestastna z toho,vyzeram priserne,ale farby zase neuznavam,co ja by som dala za cierne

brazilcanka

ja chcem zasa z cervenych na hnedu. zda sa to ako lahky proces ale na mojich odfarbenych vlasoch ziadna farba nedrzi, vsetko je po par umytiach dole. hennovala som, potom som davala inu prirodnu farbu a stale je to po 3 umytiach cervene a odrasty hnede. chcem to dorovnat na hnedu :( a bez chemickych farieb, ktore by som aj tak na hennovane vlasy dat nemohla...ach

araz

podla ma farbenie hnedej na ciernu ti nechyti stale budes mat čierne vlasy,ja som isla z ciernej na hnedu,vlasy mi cimsi zgumovala ani netrpeli, natrela hnedou farbou,jeden mesiac to bolo také nic moc,ale na druhom farbeni mi to už chytlo a už mám hnedu dlho

ciciiiika10

dakujem :)) ano ano uz zajtra sa idem farbit tmavohnedou namiesto ciernej ;)) nejde mi o výraznu zmenu a zosvetlenie ale nech uz to nema ten cierny pigment v sebe ;)

LETICIA

postupne musis prejst na tmavo hnedu a stale svetlejsie a svetlejsie odtiene, nieje dobre ked farbis casto a pocitaj s tym, ze to bude trvat dlho.