Ďakujem všetkým za komentáre, ale keby ste lepšie čítali, napísala som že som bola veľmi mladá (nemyslela som to tak že teraz som stará (:D), ale myslela som to tak že to bolo priveľmi skoro, viem), po druhé, napísala som že som mala už 15, nemyslela som to tak, že je to vek vhodný na to aby som začala pohlavne žiť, ale tak, že otec by sa nemusel báť toho, že by boli problémy,(viem jeho dôvera je niečo iné) samozrejme to neznamenalo, že mu hneď dám. Chcem sa pozerať trošku aj do budúcnosti a hlavne sa venovať škole na koľko je dosť náročná a mám ešte mnoho ďalších aktivít, a nie len rozťahovať nohy. Takže nabudúce radšej čítajte slová ako už, veľmi a pod.:) Ale aj tak ďakujem všetkým za rady ;) Svet je plní ľudí, ktorí pohlavne žijú od 12,13,14 a pod. Ja som spravila chybu raz a nemuseli ste sa hneď do mňa navážať. Takže odo mňa to je všetko. Ešte raz, všetkým ďakujem, a prajem pekný deň;)
Otec je proti tomu-2
Poprosím zaregistrovať sa ako hovoria holky a môžeš pridávať príspevky.. zamyká sa to kvôli zlepšeniu reakcíí a odpovedí.. Ďakujem
Tak si sa mala zaregistrovať a príspevok by si tam mohla napísať.
lebo admin mal tolko pochopenia a rozumu, že ju radšej uzamkol ..
takže si to mala pochopiť a nezakladať novú ..
:D
pretože mi tam nešli písať komentáre:)
a kvoli comu si musela zalozit novu temu a nenapisat to do tej starej?