Poviem vam to rovinu pri cudnom pocite v hlave sa mi zacne zle rozpravat neide o to ze by som nevedel ale akonahle si na to spomeniem na ten cundy pocit v hlave tak hned akokeby som zabudol rozpravat zajakavam sa koktam, ale ked na to vobec nemyslim to len vtedy ked som na nieco velmi zaujati je to v pohode nezabudam slova uplne ako inokedy to sa mi stalo jedneho dna ked som vstal uz od rana som na to zacal mysliet a potom nastal tento problem od vtedy sa mi tak tazko rozprava a nemozem sa toho cudneho pocitu v hlave zbavit neviem ci to bude logofobiou ale aj to je mozne. Napr ked hram futbal som maximalne zaujaty na tento super sport a vtedy na to vobec na to nemyslim a citim sa ako znvuzrodeny akonahle nic nerobim niesom maximalne zaujaty ciye mozogpracuje na "100"- je to tu aj teraz ako to tu pisem niesom zaujaty a stracam recovu vyslovnost. ten pocit v hlave to je akokeby som nerozmyslal na nic nemyslel proste okno v klave nic a preto sa mi yazko rozprava niesom sustredeny na to co hovorim a zabudam to je akokeby ste rozpravali nieco a mysleli na nieco ine ale ja to mam tak ze nemyslim na nic ale rozpravam a neviem ako to zomna dostat prec nieje to dlho co mam tento fakt vazny problem budu to asi 3 mesiace a ne a ne sa toho zbavit stale mi niejkedy pride na um ten hnusny pocit a uz "neviem" rozprvat neviem ci ma chapete ale fakt neviem co robit a pomaha mi to ked sa s niekzm rozpravam a sa mi to zlepsuje ale ked prestanem tak zase je to na nule.
Mam problem s poruchou reci a suvivi to s cudnou bolestou hlavy
Mne to príde ako obsesia. Pobehaj po doktoroch, uvidíš. Možno to pôjde odstrániť za pomoci psychológa ba možno ked sa vylúči telesná choroba, že to prestane aj samo.