Co si myslite o vztahu muza a zeny s rozdielom 8rokov? Ak si rozumeju, je to vpohode nie?
Rozdiel...
Dakujem a NathaliaO_o: nie vpohode, tak teda drzim palce aj tebe,:)
BOžEEEEEEE, prečo každého zaujíma, kto si čo myslí ??!!! TY budeš žiť s myšlienkami iných ?! TY si s tými myšlienkami založíš rodinu?? Načo ťa trápi, čo si myslia iní? Počúvaj svoje srdce a vyser sa na názory iných ludí....
Pozri, teraz to vyzera ako velky rozdiel, ale ked budes mat 70 a on 79, uz ani pre okolie to nebude problem. ;)
Pozri,pokial ťa chalan lúbi, nebude počúvať svojich kamarátov..
Vieš, tá 13rončá mi sama povedala, že tomu nedáva budúcnoť.. ešte bude mať veľa chalanov, ale čo s chudákom chalanom? .. ten si už môže dovoliť aj o rodine rozprávať..
ale čo sa týka 15rokov, to mi príde také normálne, a poznám dosť ľudí, ktorí majú priateľa už od 15-tich a plánujú aj svadbu..
Ja sama mám 20 a môj priateľ 26 a sme od mojich 16-ky..
už len čakám na zásnubný prsteň :P .. Mamina mi hovorí že je priskoro, ale veď to že budem nosiť na ruke prsteň nič neznamená nie?..hocikedy ho môžem dať dole..:-DDD ale nie, srandujem. :-) s priateľom sa milujeme a veríme že budeme spolu štastne až do smrti, ako v rozprávke.
tak držím aj tebe palce, veľa štastia a HLAVNE ti dám jednu radu - nepočúvaj druhých ľudí a kašli na ohováračky :-) No rodičom by si to mala povedať, len ktovie či to pochopia.. budú na neho hovoriť pedofil a pod. ale to je tým že každý rodič sa bojí o svoje dieťa, my budeme také isté :-D ;-) ak nepochopia, nezostane ti nič iné len ho tajiť a schovávať sa :-) aspon budete mať akčný vzťah, do tej tvojej 17-tky dajme tomu. :-DD tak ešte raz- držím palce. :-)
ach sakra musím končiť veď sa ti to ani čítať nebude chcieť a už sa viac tým že držím palce opakovať nechcem, nech som neni za moc trápnu. :-DDD
Dakujem dufam ze to vyjde teda.. :) Len niektori ludia v okoli to riesia, najma jeho kamarati. Preto sa pytam ze ako velmi to je zle podla vas :))
A co sa tyka tych 13rocnych, len tak pomimo chcem dodat (zastat sa kamaratky aspon pre dobry pocit :D ).. tazko povedat, poznam jednu babu, ma 13 a poznam ju roky... je uzasna, nema chyby a nie je vobec ako dieta. Rozmysla ako dospely clovek na urovni a aj tak kona. V ziadnej situacii nezavaha... je sice pravda ze dospela "vdaka" tomu ze jej umrela rodina, k tomu este aj pred jej ocami... odzila si naozaj svoje, :) ..preto sa snazim ludi podla veku do vreca nehadzat.. :) to len tak pomimo moj nazor som chcela povedat:)
Tak teda este raz dakujem :)
hmm.. pokial ide o viac ako len túžbu a krásu, pokial ťa lúbi, nie je problém.. a pokial si si ty istá že očakávaš od vzťahu to isté čo on.. predsa je tam tých osem rokov, on je dospelý može si robiť čo chce, no ty si ešte závislá na rodičoch.. no takýmto vzťahom to nie veľmi vydrží.. ale poznám pár kde má dievča 13 a chalan 20 - to mi príde choré.. ale myslím že 15 ročná baba je schopná viac milovať a viac vedieť čo chce.. Držím palčeky. :-))
Zena 15, muz 23
Najskôr zadaj vek ženy a muža :-))
Zena je mladsia od muza a starsia ako 12 ;)
ak ma muz 12 a zena 20, hej?