Nie ze by som zrovna planovala matersku, ale ako to tie zeny vydrzia? Ved mne je blbo uz pri tom pomysleni, ze rano babo a stale babo babo babo a idem spat a este stale je to o dietati. Nesibe/nesibalo vam z toho?
Materska a veci s tym suvisiace
Je to vec postoja, ako sa k tomu clovek stavia. Ked sa k tomu postavis tak ako si to opisala, tak asi sibne. Dieta to nie je nejaka vec ci nejake babo, to je zivy tvorcek a clovek je kazdy den fascinovany, ako sa vyvija, ako rastie, ako sa uci a tak. Su to len jeden ci dva roky zivota, co s nimi treba byt takto doma na materskej, tak si to treba uzivat a vychutnavat. Potom vsetko naberie neskutocne obratky, rychlost zivota sa zdvoj co strojnasobi a cloveku pride luto, ze deticky tak rychlo vyrastli. Uzivajte si kazdy den s malinkymi na MD a nenechajte sa vytacat, nema to zmysel.
ano sibe !! :D mojmu taha na druhy rok uz a cim je starsi,tym je "horsi" :DDD ale materstvo by som nevymenila za nic na svete !! je az neuveritelne ako dieta rychlo rastie,uci sa,chape...zacina rozpravat ... !! odkedy ho mam a to bol este v brusku,neviem co je kludny spanok :D ...stale som jednym okom hore :D uz je v obdobi,ked ma fakt ze vytoci do "nepricetnosti",ale milujem ho najviac na svete !!! ... a ten krasny pocit,ked za mnou pride a mojka sa... az mi z toho niekedy oci vlhnu :P ... jedina "nevyhoda" je,ze pri dietatku si clovek uvedomi,ako strasne rychlo starne ...