Moj priatel je sportovec a chce to rozbehnut profesionalne. zacina sa mu darit. ja som rada ze sa mu dari v niecom co ma rad, ale bojim sa toho, ked z neho bude slavna osoba. vsetky tie fanynky.. bojim sa ci s tou jeho popularitou budem vediet zit :( samozrejme nechcem aby sa niecoho kvoli mne vzdaval, ale nechcem aby sme sa rozisli kvoli tomu ze ja sa s tym nebudem vediet vyrovnat..prajem mu to ale velmi sa toho bojim. co robit? :((
Sláva...
Ty ho lubis , tak mu ver a podporuj ho , ak zostanete spolu nadalej tak to stalo zato ak ta opusti tak bud rada ze sa to stalo teraz pretoze skor ci neskor by to prislo...
Presne tak. Je to o dovere. A aj o dovere v seba.
Jak som sa zasmiala :D to milujem, keď hneď na začiatku človek začne rozmýšlať, že aký bude slávny...a inak keď ho lúbiš, nemáš čo riešiť a ešte takto ďaleko dopredu a možno z neho nič nebude...
Pozri, na vzťahu je najdôležitejšia dôvera.. musíš mu veriť a vedieť že žiadna z jeho fanyniek,alebo žien ,ktoré budú s ným spolupracovať nenahradí tvoje miesto, ale miesto nedaj bože milenky...popularita na tomto nič nemení, predsa ženy by stretával taktiež kolegyne by mal aj keby umýval mestské záchody.. :-D chceš povedať že celebrity nemôžu mať partnera a štastné manželstvo??-hľúposť. :-)) a ak ho ľúbiš, necháš ho ísť si za svojim cieľom a budeš ho v tom len podporovať.. myslím že teraz by ste sa mali viac zblížiť a mala by si držať s ným, nie mať obavy čo bude...