Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zablokovany facebook

Príspevok v téme: Zablokovany facebook
Facebook

Z nicoho nic sa mi zablokoval facebook. Nie je napisane kto to urobil, nic. Neda sa vobec prihlasit ani cez tie moznosti. Nie som ziadna zavislacka, ale mala mi tam prist jedna velmi dolezita sprava a ja...som v koncoch. Potrebujem Vasu pomoc...Chodili mi staznosti a blokovali mi ziadosti o priatelstvo najprv na 7,14 a potom az 3x na 30 dni, aj ked ja som nikomu neznamemu ziadne ziadosti neposielala. Ja som uplne beznadejna, je so mnou koniec. Ak tu spravu to zajtra nenajdem, v resp. neprecitam, bude velmi zle, poradte mi co mam robit. Blokli to heckeri, facebookaci, niekto cudzi? Alebo co...Uz sa mi to raz stalo, ked mi niekto zablokoval fb, lebo sa dotieral na moj fb a nevedel heslo, tak to tolkokrat zle spravil, ze mu (tomu dotycneho, poznam ho, uz som "odhalila som ho" som ho odhalila) , , , , , , , zablokovalo. Ale to sa rychlo napravilo. Poradte mi prosim, ja neviem co mam robit a vsetko zlyhava. Cela tato technika je na hovno, neviem na co to vobec vymysleli, ked robia k*k*tiny... Dakujem Vam za kazdu odpoved.

fcebook

Neda sa nic, anglicky moc dobre neviem, ale robila som to, a potom dalo Log Out, konec, vsetko dokola...:) Budem dufat..:D

M 25

no mna tak blokli za menšie nahotinky, také blbosti-fotky, čo som pridávala a tak ma fb upozornoval a blokol presne na také obdobie, čo píšeš.. ked ma už blokli na mesiac, tak som si založila nový fb účet ... takže ak si už presiahla to obdobie, čo bolo možno maximum , čo ta mohli bloknúť-upozornovať, tak ťa možno blokli uplne, ktovie ..
nepridávala si niekde niečo, čo mohol niekto nahlásiť?
ak sa ti nedá vôbec absolútne nič, tak sa tam tak lahko nedostaneš.. ani ti tam nič nepíše, neukazuje? nedá sa ti zmeniť heslo?