Pomaly sa začínam baliť do pôrodnice,chystám sa rodiť v Čadci.Oni majú na svojej stránke zoznam vecí ktoré si mám so sebou zobrať:www.porodnicacadca.sk
,ale naozaj si tam musím so sebou brať aj tie elastické ovínadlá?
Potrebujem elastické ovínadlá do pôrodnice?
hmm..no asi to fakt nepotrebujem lebo som bola v stredu na merani v nemocnici a ked som sa spytala na to ci to treba tak vsetky baby tam povedali ze maju plne tasky ale úplne zbytocne...
asi zalezi od porodnice, tiez som rodila nakoniec cisarskym a potrebovala som ich.
ja som rodila cisarskym a o ovinadle som nikdy nepocula :DD a nie ze to este odomna ziadali :DD ...ani to nebal,lebo naozaj vela veci nepouzijes !! napriklad "saticky"-kosielky pre babo,som tiez nepotrebovala !! dietatka mali nemocnicne kosielky a az pri odchode som si dietatko obliekla do jeho vypratych a vyzehlenych habtacikov :P
niektore nemocnice to vyzaduju, ak by ti museli robit sekciu-cize, ak by si rodila cisarskym rezom.
ja som rodila vo februári.do nemocnice som si brala napratanu tasku veci co mali pisane na stranke, ze treba si zobrat, nakoniec som z toho viac ako 98 percent nepotrebovala a take nieco ze ovinadla to pocujem teraz prvykrat:)
a to by naco malo byt, ja som pocula len o tom, ze zeny, ktore maju krcove zily, tak im sestricky obviazu nohy, ale to je fakt vynimka... myslim, ze si to chystat nemusis...