boze co mam robit?pomozte mi som z toho v depresiach stalo sa to v sobotu a neviem uz som mam robit pomozte mi prosim
Potratila som...
joj, drzim palce a verim, ze vsetko bude v poriadku. Drz sa!
mojej znamej koncom tohto jula zomrelo dievcatko...pritom par dni pred porodom bolo vraj vsetko v poriadku a nakoniec ho porodila mrtve:(
co na to povedat...je to strasne smutne a hrozne krute:(
dakujem. Už tie vyšetrenia mam za sebou. Vo štvrtok alebo v piatok idem na to tak držte palce nech nič neočakavané nestane.
joj-nebudes platit vobec nic,ani za anestezu ani za pobyt...akurat ta caka kopec predoperacnych vysetreni a odberov
lekar vyhodnotil,ze mojmu plodu nebije srdiecko a ze sa mi nevyvija,bude potrebny zakrok v nemocnici.Ja by som chcela vediet,ze ake budu poplatky za jednotlive ukony ako napr.anesteza,pobyt v nemocnici atd.,chapes?
vie mi niekto povedat v tom s------ state ake poplatky cakaju na mlade maminky,ktore akurad cakaju na potrat zo zdravotnych dovodov?dakujem
,,Každý potrat má svoje dôvody,, túto vetu mi raz povedala jedna osoba a je to naozaj tak. Potrat samovoľný má svoje príčiny a dôvody. Keď sa to stane, je to zapríčinené tým, že príroda to tak chce. Plod je buď choď chorý, zle sa vyvíja atď. Všetko má byť tak ako je. Možno by to dieťatko bolo postihnuté, choré, možno by zomrelo, je toho veľa, ale berte to tak, že všetko má svoje príčiny.
:( hlavne sa cez to budes musiet preniest.a uplne ze neobvykle a asi prva krat suhlasim s bellou :) hlavne sa susstred na vsetko ostatne a snaz sa na to az tak nemysliet.ja som pred rokom zazila nieco podobne,dovolim si povedat ze predsa to bolo len trosku hustejsie.par tyzdnov som si poplakala ale musela sa pohnut dalej.inak by som sa zblaznila.
asi v piatom alebo v siestom