Ahojte ludkovia, neviem ci sa vam to stalo, alebo ste to videli, minule som bola v tescu kupit bravcove maso, chcela som chladene a kazde jedno ked som vzala prezriet do ruky bolo na druhej strane zelene, to je pokazene? z prednej strany bolo normalne a zo zadu kde to clovek nevidel, alebo na tej tacke bolo zelene a aj hovadzina. nielen v tescu som to videla, minule davali v spravach ako nasli v kuracine salmonelu a ako vsetko prevazaju, aj jogurty, bojim sa hoci co konzumovat, neviem co si mam o tom mysliet, ale pri najblizsej navsteve tesca a to tam uvidim, upozornim ich nato a normalne im tam poslem kontrolu, velmi ma rozculuje co ponukaju ludom potravinove retazce, bola by som rada keby potraviny boli kvalitne a cenovo kazdemu prisposobive, ale je vela dat za bio maso 25€ boh vie ci to je bio. chybaju na sk viac druzstiev, alebo ja neviem co, kde mam vlastne kvalitne maso kupit? este stastie, ze tam hore niekto zariadil, ze hovno smrdi, lebo nasi podnikatelia by nam naservirovali aj to v ramci zarobku... a hlavne aj tie kuracie obrovske stehna.
Zelené mäso..
tak im tam budem stal kontrolu posielat, uz budem aj ja len v malych masiarniach kupovat, ale vobec sa mi to nepaci, neviem ci sa priblblo opytat nejakej predavacky ci to je ok, alebo rovno im tam poslat kontrolu.
Lost byt ty kontrolor, tak si zoberies slusny uplatok a budes sa slnit niekde na plazi :)
inak si to dobre opisal...tie pokuty su pre nich smiesne a navyse je tam velmi velka korupcia...takze uplatky funguju...a ludia samozrejme budu kupovat stale, lebo je to lacne....
LETICIA
neboja, vies preco?
pokuta je smiesna, to je ako keby tebe dam pokutu 20 centov..
a kontrolor ma tiez male ohodnotenie, cize 5 tisic eur do vacku a nikto nic nevidel
stacim sa o 10 tisic, ze toto je klasika :D konieckoncov je to verejne tajomstvo..
byt ja kontrolor, zajtra rano si vedenie tesca bali kufre a leti spat do UK.
V zásade nekupujem mäso v obchodných reťazcoch. Vlastne aj iné potraviny v podstate nakupujem v našich slovenských obchodoch. Stretla som sa aj s názorom, že Slovensko je odbytiskom potravinového odpadu zo západnej Európy - čo sa nepredá tam, ešte sa môže u nás. Takže som verná malým mäsiarstvam, ktoré predávajú mäso od našich slovenských výrobcov. Chladené je nebalené, ktoré mi predavač môže z každej strany ukázať a dať aj pričuchnúť :) Tá kontrola reťazcov veľa nerieši. Ak sa niečo zistí, reťazec nemá problém zaplatiť pokutu a pokračuje v tom ďalej.
0vecka za kazdym ked pridem do tesca tam maju take maso nabalene a aj v alberte som to videla, skoro vsade v obchodakoch, ale ze to sa neboja predavat a nam ludom to davaju konzumovat, potom preco ma tolko vela ludi problem so zdravim, ked jeme take sajrajty.
no ja by som to nejedol a tu kontrolu im tam posli bez upozornenia...