Dostal poukazku, ja ziarlim, 40min ho tam bude chytat nejaka baba, proste mi to vadi, ja nechodim k chlapovi maserovi, co by ste robili na mojom mieste? Vraj je to pekna cica
Priatel ma ist na masaz a ja ziarlim...
uppplne ta chapem som tiez ziarliva...a co tak keby si sla ty na masaz tiez? aaaalebo,robia sa rozne ttrenerske kurzy na tanec okolo tyce,nieco take na co by mohol mat aj on predstavy ake aj ty..alebo chod do sauny s kamoskou...nieco,co sa rovna tomu,ved nech pocitit,ze ziarlivost je neprijemna vec,nie?ale nepriamo to sprav....
marianna, tvoj problem je tak zlaty :)) ..... tu ti nikto nedokaze napisat ci ziarlis opravnene ,alebo nie a ako tu tak citam, sama "premudrela" rady tipu ,ze to prave TY si ta "furia zierliva" neber vazne ,kazda ziarlime akurat mozno niektorej z nas nevadi pekna maserka ,ale naopak pekna predavacka ci kočka na plazi ...... ta nasa ziarlivost to su v prvom rade nase komplikovane emocie ,ktore sa ukazu ,ked si pripadame menejcene ,ohrozene ,alebo ..... skus ist s priatelom spolocne ,alebo si este precitaj co ti jajaja295 napisala /to bolo moc pekne/
vela stasticka :)
marianna1: a nemozes sa s nim dohodnut nejako ?, povedz mu ze ti to vadi a ze ci by nemohol ist niekde inde alebo napr. ze by ti dal tu poukazku. Ved sa ti moze trochu prisposobit.
cez vikend sla moja neter vo vlaku a pristavil sa pri nej chalan cely nateseny ze ci by si s frajerkou nemohli ku nej prisadnut (kedze bolo malo miesta). tak si teda a prisadli a baba mu normalne spravila scenu ze preco si museli sadnut k babe a nie k chalanovi. tak sa teda pytam NEBOLA SI TO TY??? ci sa ti to paci alebo nie,kvoli babam ako si ty sa mi ostatne nepostrielame...
ak sa nudíš chod s ním
Cize, ked ho v radosti obijme kamaratka, to ti tiez vadi?
Nepozeraj uz tolko tych nemravnych filmov.
to nemysliš važne????????a čo na masaž sa chodi ako do bordelu či kde dostal tu poukažku???
ja teda chodim pravidelne na masaž a ešte sa mi nestalo,že by to presiahlo medze a ani som nepočula od mojich znamych,že by sa tam niečo odohralo sexualne alebo pod!
ty musis byt riadne žiarliva baba!snaď kvoli tebe aj lekarky nevymenil za lekarov ?sa trochu zamysli nad sebou,či je taka žiarlivosť zdrava..........a normalna.
keby sa sebavedomie predávalo, neriešili by sme takéto kraviny...
ale neodsudzujem ťa, ani si z teba nebudem robiť srandu. každý máme svoje haluze...
Toto ma dosť pobavilo :-D:-D