Zdravim. Chcela by som sa opytat, ci nahodou niektore z Vas nepoznaju nejake tabletky, resp. nejake liecivo proti mykoze? Uz skoro 1rok trpim silnou a stale vracajucou sa mi vaginalnou mykozou(candida)Neviem sa jej stale zbavit. Moj gynekolog mi uz popredpisoval kvanta cipkov, tabliet, kremikov a vyplachov ktore mi sice pomohli ale len na par dni resp. par tyzdnov a potom sa mi to opat vratilo. Prelieceny je vzdy aj moj partner takze neprenasa sa mi to od neho naspat.Lubime sa a sme obaja verny. Som zufala. Obmedzuje to nas sexualny zivot kedze mavam pri styku silne bolesti(kedze mam uz narusenu aj"sliznicu") typu palenie,pocit drania aj ked som dostatocne vlhka, citim sa ako by som mala v nej piesok...Som mlada a rada by som sa venovala svojmu partnerovy naplno, ale nemozem. Prestavam mat niekedy koli bolesti chut na sex. Pred asi tiez rokom mi zistili ze mam HPV, neviem v akom stadiu. Objavili sa mi male vyrastky, ktore mi ale odstranili a uz sa mi to viac neopakovalo.Priatel je na tom ale horsie, vyrastky sa mu stale vracaju a stale na inom mieste.Kedze koli jeho praci ma naruseny rytmus zivota,ma castokrat oslabenu imunitu co ma za nasledok ze je HPV viditelnejsie a tvori sa mu viac. Nemoze mat HPV aj nejaky vplyv na mykozu? Mate s tym niektora skusenosti? Ako sa to da potlacit, kedze uz sa to vzivote neda dostat von z tela? Prosim o radu . Velmi pekne dakujem.
Bolestiva mykoza vs. HPV
tak autorka to hádam už vyriešila, kedže je to téma z júla..
oprava, ...co ich zatlacis...
Cinnost akehokolvek skodliveho mikroorganizmu v tele Znizuje imunitu, to sa tyka aj roznych virusov, co v sebe nosime. Preto dnes radim kazdemu zvysovat si viralnu imunitu, com ich zaplacis, a hoci aj nevyhubis, znemoznis im skodit.Pozri vez google.sk pod rng herpes ako na to, pridam este dalsie ako monolaurin, citral berberine a Sangre de Grado, ktore maju rozne antimikrobialne ucinky, vcitane aj na niektore virusy
Inac ked chces podporit probioticke osadenie criev , nestaci len brat probiotika, ale ich musis aj stale chovat a rozmnozovat, lebo aj ta najlepsia probioticka kapsula ich obsahuje len par desiatok miligramov a plne osadene creva maju az 1 kilogram probiotik. Tj musis brat MIKTOVLAKNINY, v kvantite, lebo v potrave ich nie je dost(psylium, inulin, arabinogalaktany, pektiny, glucomanan...)a samozrejme hodne vody, lebo mnohe z nich nasaju do seba az 50 nasobok vahy vody.
Inac k protikandidovym pridam aj enzym, co rozpusta bunkove steny kvasnych a plesnovych kultur, Candex. Tie su totiz hlavne z celuloz a hemiceluloz a Candex je velmi silny zdroj tychto enzymov. Nase bunky to neovplyvnuje, lebo mi nemame bunkove steny celulozove.
Riad sa tym, co pise moniole, plus by bolo vhodne zajst na imunologicke vysetrenie, je mozne, ze mas narusenu imunitu a preto sa ti mykoza stale vracia. Ale zaklad je strava a prirodne doplnky. Oreganovy olej, kokosovy olej, cesnak, probiotika.
Ja som mala tiez HPV a mykozu mam uz osem rokov, stale sa vracia a vracia, mam uz druhy vztah a nic sa na tom nezmenilo. Na canesten tablety a masticky som minula kopec penazi aj na antibiotika, probiotika a vzdy sa to vratilo. Nastastie mam kamaratku, ktora si tym vsetkym presla a ma nastudovanu mykozu do detailov a aj sposob liecenia. Tabletky ti nepomozu, iba docasne. Mozes byt tzv. "vlhky typ" co znamena, ze mas prekysleny organizmus ako ja. To sposobuju SLADKOSTI a vsetko z BIELEJ MUKY. Na nete mas vela clankov typu "mykoza a strava" je tam zoznam potravin, ktore mozes a ktore mas vynechat, trva to 3-6 mesiacov, zo zaciatku je dieta drastickejsia, ale takto zabijes mykozu, lebo jej potravou je vsetko sladke a co sposobuje kvasenie. Ja dietujem uz 3 mesiace, bolo to tazke zo zaciatku, ale ide to, pijem zeleny caj, caj zo zeleneho jacmena, co odkysluje organizmus a zabija candidy. Obcas si dam nieco malo sladke, nejake tmave, celozrnne pecivo, ale nie casto. Je toho vela, co si treba nastudovat, ale ZAKLAD JE ZMENIT STRAVOVANIE!!! Kamoska je uz zdrava, nevracia sa jej to, ale stale si dava pozor na sladke a bielu muku. Neodopiera si pizzu, palacinky, len obmadzuje a berie vitaminy, posilnujuce imunitu. Ked ma organizmus vela kyslosti, tak to je raj pre plesne ako mykoza. CESNAK, OREGANO su zabijaci kyslosti v tele a vela inych...zdrava-vyziva.doktorka.cz
www.mykoza.com
a vyskusala si uz aj Canesten GYN, ja som s nim bola velmi spokojna, do vnutra som si zaviedla tabletu, a zvonku som pouzila krem, dostat take kombinovane balenie, treba natriet aj partnera, aby ste si mykozu neprehadzovali, skus ho, je vyborny