ahojte, som tu opäť
nechce nič jesť, dnes vypila asi 2 poháre vody, cca pol dňa prespala, teraz len leží, ja som stále pri nej, pozeráme aj TV, muc, mate59@ nie, nekašle, ale začína pokašliavať, hrdlo ju strašne bolí, našla som doma strepsils cmúľacie tablet(k)y /////pastilky/////
takže neviem, ako do pojde ďalej, horučka sa obbjavila o nejakej štvrtej až 38,3 , teraz má 37.5 ale nechápem, ze prečo jej to tak skáče...
..a resp. jedna otazočka: hrozia ešte Febrilne krce? ( krce z horúcky?) dakujem.
budem jej stav aj nadalej sledovat, takmer nic nezjedla dnes, rano kusok chlebika, ponukam jej stale ovocie, zeleninu, nic, trosku bananu, cca jeden hryz...:( ;( velmi sa o nu bojim, ona je velky jedac,,,,a zrazu takto nic. viem, ze ked je chora nechuti moc jest, ani pit.
hnacky ma stale, dnes uz bola asi siesty krat na,,velkej" a hovorila, ze ju bolelo b rucuho a zaludok. ale to este rano, hned po ranajkach. naozaj to je taky divny stav.
neviem, ci mam ist na pohotovost, aby jej dali infuzky a nebola dehydratovana z tej hnacky,popr. ak bude vracat.
ma velke bolesti pri preglgani, az place chudatko :( takze sa snazi, aby preglgala len svoje vlastne sliny, ale stale jej davam pit, ma pohar s vodom aj cajom stale pri posteli, neviem...
davala som jej prinicuv obklad (studeny oobklad na hrdlo) nepomaha zatial, kazdych 30 minut jej to vymienam. okrem nej, ziadne ine deti doma nie su, (nemam) takze ma pokoj , priebeh choroby by nemal byt az tak zly...
nechapem to vazne, preco skace horucka? a preco je hnacka, moze tu suviset napr. so slepym crevom, alebo crevna chripka??
.s tymi prieduskami ste ma vylakali...ale nekasle velmi, obcas zakasle, no nic to, uvidime, ak zas vyskoci horucka, zavolame pohotovost, a zajtra pojdeme k lekarke, ak sa to zlepsi, netreba teda ist a "utekat" hned k lekarke?? dakujem.