Otehotnenie počas antibiotík

Príspevok v téme: Otehotnenie počas antibiotík
Nosík232123

Je možné otehotnieť počas užívania antibiotík? Alebo ak aj otehotniem nebude ohrozené zdravie babatka? MS som mala 28.06 a poh styk 13.07 a aj včera. Ale býva mi strasne zle a hlavne ráno. A beriem UNASYN antibiotiká dnes mám poslednú tabletku. O dva dni po poh styku 13.07 som dostala zápal moč. ciest.

lenocka2386

ja som uzivala teraz dva krat po sebe antibiotika najprv zinat kvoli mocovym cestam a teraz augmentin kvoli ustipnutiu hmyzom no a pri augmentine sa manzel pozabudol a vyvrcholil do mna a mam strach keby som otehotneli co to nemoze ublizit dietatku do menstruacie mam tyzden dakujem za radu

Andree1

ja som už v 9-tom mesiaci a tiež som na úplnom začiatku tehotenstv a brala silne antibiotika skoro 2 týždne.A som v pohode aj bábo takže neboj:)

Lulu2011

zle ti bude z antibiotik, mne sa tehotenstvo napinanim vobec neprejavovalo, zato z atb mi bolo zle poriadne :) mozes byt tehotna, ale podla mna nie si, ja osm otehotnela pri brani silnych atb a dieta je zdrave :)prvých 14 dni sa nastastie atb dietata netykaju, tak mi to vysvetlila gynekologicka, takze aj key si bola nic sa nedeje

Nosík232123

ak by som si domýšlala tak sem nepíšem. A už som tehotná bola ale potratila som. Tak sa bojím aby sa to zase nezopakovalo. A viem aké su tehotenské príznaky a MS mám dostať v sobotu. A tak skoro pred ms mi zle nebýva. Napína ma, ráno mi je ne vracanie, bolesť prsníkov.

winki

Z čoho vyplýva tvoje podozrenie, že si tehotná? Mešká ti menzes? Ak áno tak to neni tehotenstvom, ale práve chorobou. A to, že ti je zle si zas nedomýšľaj.