Je možné otehotnieť počas užívania antibiotík? Alebo ak aj otehotniem nebude ohrozené zdravie babatka? MS som mala 28.06 a poh styk 13.07 a aj včera. Ale býva mi strasne zle a hlavne ráno. A beriem UNASYN antibiotiká dnes mám poslednú tabletku. O dva dni po poh styku 13.07 som dostala zápal moč. ciest.
Otehotnenie počas antibiotík
pozri sa co pisu na letaku ale vseobecne sa AB mozu uzivat aj pocas tehotenstva
ja som uzivala teraz dva krat po sebe antibiotika najprv zinat kvoli mocovym cestam a teraz augmentin kvoli ustipnutiu hmyzom no a pri augmentine sa manzel pozabudol a vyvrcholil do mna a mam strach keby som otehotneli co to nemoze ublizit dietatku do menstruacie mam tyzden dakujem za radu
ja som už v 9-tom mesiaci a tiež som na úplnom začiatku tehotenstv a brala silne antibiotika skoro 2 týždne.A som v pohode aj bábo takže neboj:)
zle ti bude z antibiotik, mne sa tehotenstvo napinanim vobec neprejavovalo, zato z atb mi bolo zle poriadne :) mozes byt tehotna, ale podla mna nie si, ja osm otehotnela pri brani silnych atb a dieta je zdrave :)prvých 14 dni sa nastastie atb dietata netykaju, tak mi to vysvetlila gynekologicka, takze aj key si bola nic sa nedeje
ak by som si domýšlala tak sem nepíšem. A už som tehotná bola ale potratila som. Tak sa bojím aby sa to zase nezopakovalo. A viem aké su tehotenské príznaky a MS mám dostať v sobotu. A tak skoro pred ms mi zle nebýva. Napína ma, ráno mi je ne vracanie, bolesť prsníkov.