asi pred dvoma dnami sme mali s priatelom sex a spravil sa domna.(asi tyzden co beriem tabletky po 7dnovej pauze).aj ked beriem antikoncepciu uz asi rok vzdy sme mali aj kondom.ozem byt tehotna??je tu riziko alebo sa nemam coho bat???
Mam ist kupit PASTINOR???? ...........poradte
malo by to byt o.k.ak berieš presne na čas a už tak dlho.aj počas 7dni/menzes/si vlastne chranena,ale ak uživas dake lieky,treba upozornit gynekologa a ak berieš antibiotika tak antikoncepcia je neučinna.novalgin by namal vadit.je to len liek od bolesti a ten neobsahuje atku ktora naruša hak.
no novalgin je ako ibuprofen vlastne...neviem myslim ze by sis a nemala nicoho bat..a dva krat to neni zas tak vela.radsej bud pokojna
ale ja som brala asi 2 krat novalgin od bolesti lebo som po operacii.moze mat to nejaky ucinok?je novalgin antibiotikoum?????
katka...to nie sak ludia co beru hak to zvycajne ani s kondomom nerobia tak sa neboj..a delinka ryziko tu je vzdy,ale male
ahojte, chcem sa spytat, ci mozem otehotniet, ked som mala nechraneny sex s mojim priatelom pocas menstruacie?
Ahoj no podľa mňa sa nemáš čoho báť, ak berieš HAK. Ja som brala tiež a skoro stále to priateľ dával do mňa. Bolo by tam riziko iba ak si zabudla užiť tabletku alebo berieš nejaké antibiotiká, inak nie.