priateľ chce aby som si oholila p...ku, je to normalne? nie je tak troch pedofil? ake je to pre chlapov?
vyholena p...
Ludske telo je tak dokonale stvorene,ze vsetko ma svoj ucel..a tak isto aj ochlpenie..to len sucasne trandy a sexom preplneny svet sa cuduje ked to vyholene nie je...strasne....trosku upravit mozno ale holit si to uplne tak to je podla mna smiesne...ved potom ten dodycny resp.dotycna musia vyzerat ako deti
je som tu tak asi nazvys, ale
- normalne je normalne, ako nas priroda obdarila,
- ochlpenie splna viacero pozitivnych funkci, ibaze kto by dnes na ne hladel, vsakze? :(
Určite vyholiť. Mám niečo po 30-tke a ja ani môj manžel to máme radi bez - teda vyholenú. Aj on si to tam trochu riedi aby nebol ako opica. Je to lepšie prežívanie sexu a orgazmu.
no je to uplne normalne .... a ty mas kolko rokov ked tvoj frajer ma byt podla teba pedofil ??? vies vobec co to je ? :D
obarene kura?:Dmoj zlaty tak ta tvoja ju musi mat daku cudnu..ak pouziva normalne pripravky na to urcene tak to ako kura vypadat nemoze:D
uplne oholena kundicka je dost hrozna, je to ako obarene kura....fuuj. dost nechutne. Nechaj si radsej dredy.
je to normálne a podľa mňa je to super. Už si to inak ani neviem predstaviť. A čo sa týka chlapov, nemala som ich veľa, ale môj terajší priateľ miluje keď som čerstvo oholená, tiež si nechávam pásik alebo niečo iné.
je to normalne a je to super. omnoho hygienickejsie a citlivejsie, najma pre oral.
ak sa nexces citi ako deculo, nechaj si pasik a mate kompromis :-)
uvidis, ze si to zamilujes! :-))
ale kdeze pedofil...to je normalne.:-)ale je to na tebe,ci to chces alebo nie,no myslim ze to robi vela bab:-)