orálny sex

Príspevok v téme: orálny sex
xyz

Partner veľmi túžil potom, aby som ho urobila orálne až do konca. KeĎ som sa na to teda odhodlala a chcela som sa s ním potom bozkávať, odťahoval sa a vravel, že mu mám dať čas. Aký máte názor na toto? Trochu dosť ma to zarazilo, že odo mňa to žiada a on nechce svoje vlastné...

branooo

Neviem ako ostatný chlapi ale ja som sa ochutnal a nechutilo to az tka zle... Ja bohužial teraz nemám partnerku, ale určite by som sa s ňou pobozkal už len preto, že ma zrušuje keď ju ja vzrušujem a babám sa to páči keď sa s ňou podelia o \"produkt\" lásky... Tak prečo sa brániť? :)

lilia

ahojte.ani mne sa to nedarí čisto ustami.vám sa to dá?ja si musím Pomoct aj rukou.nemáte daky trik ako sa to da čisto orálne.

regina

nooo ziadne skusenosti s tym asi nema, lebo som prva sex.partnerka jeho. neviem tiez ci by som chcela prehltat, lebo som si neni ista, ci by mi neprislo na vracanie

cokoladka

mozne je aj to, ze s tym ma nejaku negativnu skusenost.. ty vies, ako by si reagovala, ci by ti nap.neprislo na davenie (mas to uz odskusane)?
teda neviem, ci by si xcela aj prehltat, ale ak ano.. tak co ja viem, ked sa ti urobi na brusko, tak si kusok vezmi a ochutnaj. urcite ho to vzrusi a bude vediet, ze ti chut a nema sa coho bat. vela zdaru! :-)

regina

s partnerom po milovani pri orali ho nikdy nespravim ustami. vzdy dosiahne vrchol a vytecie az ked ho urobkam rukou, v com je chyba? je chyba vo mne? a rukou ho spravim za dve minutky. ale ustami mozem aj 10 minut, a nic :(:( poradte mi

zabka

Keď spravím partnera ja orálne tak sa tiež spolu normálne bozkávame(aj keď občas si aj ja vypláchnem ústa aby mu to nebolo nepríjemné, ale z vlastnej iniciatívy), ale keď spraví orálne on mňa tak nie vždy sa s ním hneď bozkávam, ale on to berie normálne..vždy je na toľko tolerantný, že sa niečoho napije alebo si ústa vypláchne