Moj kocurik ma nejake cerviky

jahodka123

Aj ja chcem také červíčky :D Najem sa, nebudem hladná a zároven nepriberiem a ešte aj schudném :D Ja vieem, blééé, ale v Číne to normálne funguje :D Aj keď..oni to asi najmenej potrebuj :D

Meeriiiii- klasika odčerviť. Kúpiš v lekárni za pár korún. Povieš približnú váhu kocúra a oni ti už povedia, čo a ako.

dazdovka666

Ale zas v lekarni je to obvykle lacnejsie... Takze kto sa vyzna, kludne moze kupovat tieto pripravky v lekarni, menej skuseni nech radsej zajdu k veterinarovi...

M 25

áno, je aj sirup.. minule som sa na to pýtala, lebo máme maličkých krpcov , že kedy ako kolko . tak vravela, že maličkým mačičkám môžem dať aj sirup..
ja takéto veci nekupujem v lekárni, ale v obchode u veta a on mi aj poradí .. lekárnička tak nevie, ako veto ..
takže skôr k nemu skočiť, ako do obyčajnej lekárne..

Jessi_1111

Meri, je to ,,normálne". Každý kocúrik, neodčervený, má ,,červíkov". :) Nie je to nič príjemné, môžu to mať aj človek.
No, najlepšie je, ak zájdete k veterinárovi, ak nemá očkovanie a podobne. Ale existujú aj tabletky (o sirupoch nič neviem) na odčervenie, takže treba to kúpiť v lekárni, zdôrazniť že pre zvieratká. (Väčšinou je to spolu, minule som počúvala v lekárni, že tabletky na odčervenie pre deti a pre psa:D), ...

No, vyzelo to tak smiešne trochu..:) :D :D :P::O
A teraz niečo o "začervenení" mačiek a iných miláčikov...aj tých domácich :-)
Medzi vnútorné parazity, napádajúce tráviaci trakt zvierat patria predovšetkým oblé a ploché červy (ako škrkavka, pásomnica, mechovce a pod.). Bohužiaľ tu hrozí riziko prenosu nákazy aj na človeka. Preto je nevyhnutné zvieratá pravidelne odčervovať a odstraňovať ich výkaly z prostredia. Tablety s antiparazitárnym účinkom sa podávajú perorálne (ústami), alebo v krmive či rozdrvené v potrave. Dávka sa určuje s ohľadom na hmotnosť zvieraťa.
Môže mať ja pásomnicu, veď aj človek väčšinou (no nie vždy) chudne, keď má pásomnicu.
Pozri produkty: viď;: -odkaz odstránený-

dazdovka666

No skor do suroveho premrazeneho masa nez do sunky, tam tabletku skor objavi... odporucam ale radsej zajst k vetovi, odcervenie bude zrejme treba zopakovat v urcitom casovom intervale, kedze je zviera uz zacervene - neviem, ci ti v lekarni spravne poradia...
Tiez nesmies zabudnut macku predtym odblsit, aby sa samotne odcervenie neminulo ucinkom.

natalia22

vypytaj si v lekarni tablety na odcervenie , podla vaky veku macky ti poradia davkovanie, rizdrv mu tu tabletu do sunky zabal...