Zaujímal by ma Váš názor...
Je prehľadávanie histórie dieťaťa na počítači narušenie jeho osobnej slobody?
Som stastna, ze mam vlastny notebook. :-D
Ovecka, 100 bodov.
Milé deti! Aby ste neboli prekvapené, že raz budete vychovávať presne tak isto, ako to teraz odsudzujete. Moja vlastná skúsenosť. Ale dobrá správa - po rokoch až desaťročiach sa dá aspoň kúštik priblížiť k svojim predstavám o výchove.
Myslím si, že ani jeden liberál si nechce priznať, že decko rozmaznáva a kazí. A rovnako, aj prísny rodičia sa nepovažujú za despotických diktátorov. Obaja majú pocit, že sú v tej zlatej strednej ceste.
A prehľadávanie histórie na počítači dieťaťa je podľa mňa normálne.
Deti, skúste aj VY svojim rodičom DôVEROVAŤ, že to, čo robia nie je ich nedôvera k vám, ale snaha uchrániť vás od hnoja a sračiek/zbytočných/problémov/zranení o ktoré si koledujete svojou naivitou/neskúsenosťou/nezrelosťou. Dobre vedia, ČO robia a PREČO to robia. Raz darmo, majú viac skúseností, ako máte vy. Ak sa považujete za zrelých a múdrych, schopných rozlíšiť nebezpečenstvo svojim rozumom skúste hádať, po kom ste to MOŽNO zdedili.
0vecka, lenze rodicom sa nikto nerodi a nikto sa nerodi s patentom na vychovu. To ako rodic vychovava svoje deti zavisi od jeho nazorov a skusenosti. To, ze nemam deti este neznamena, ze teraz nemam pravo vyjadrit svoj nazor. Ja by som svoje deti nekontrolovala. Ak by som im uz narusila ich sukromie a isla by som ich skontrolovat, tak by som na to musela mat velmi vazny dovod. Rodic, ktory kontroluje svoje dieta neveri svojej vychove. Ake si dieta vychovas, take mas. :)
Esteze nemam mladsich surodencov. :P
2 Aja02 to ze ma niekto deti znamena ze ich bud vychovavat vie alebo vie ako sa to robit nema... v pripade ze deti nemas znamena to ze vies o tom prd... :-D preto s ami paci ako je to kazdemu jasne...si myslis ze rodicia co nezvladli vychovu si raz povedali ze no spravime si dieta a uplne tu vychovu poserieme... nie oni si hovorili presne to iste co ti mudrci na tomto fore...
To, ze ma niekto deti este neznamena, ze vie ako ich vychovavat. ;-)