Ktore tehotenske testy su najlepsie? podla vas neviem ci sami oplati kupit drahe ? nechcem zatial ist k doktorovy len ci mi aj ukaze aj obycajna co je za euro?
dakujem
Tehotenske testy
Ja ked som otehotnela skúšala som aj drahšie aj lacnejšie,najmä pri prvom dieťatku.No potom pri druhom už si kúpila Pepino v DM,teraz som to videla aj v Tesce.Potom ešte kamarátka priniesla domov z roboty,robí v laboratórii,porovnali sme to s tým Pepinom a sedelo to,to isté ukázalo.Ja som bola spokojná aj s tým Pepinom,ked ja som to kupovala pred rokmi tak to stálo trocha viac ako euro,nejak 45-47 sk.Neskoršie ked mi zmekal menzes som to kupovala tiež,takže ja som s tým testom spokojná.(Mala som aj luxusné prevedenie v tom čase,Clear Blue,výsledok rovnaký.)
hej je aj za 1 euro! tak jak pisu pepino...tak preto sa pytam ale dakujem uz som dostal aodpoved skusim:)doktorovy sa zatial nechystam zbytocne nebudem platit za to ze tam idem 10 eur kedze mam taku gynekologicku !:/
sak jasne tak ajja dam kolko treba oka skusiim zajtra idem kupovat. dakujem
rapiclear je podla mna najlepší.. sú veci, pri ktorých sa neoplatí šetriť. môj názor