Bolest pri pohlavnom styku

Príspevok v téme: Bolest pri pohlavnom styku
maja749

Ahojte, mavam bolesti pri kazdom pohlavnom styku,od kedy som zacala zit sexualny zivot... nemam za sebou porod, ani ziadne ine problemy. Ked som to povedala gynekologovi, povedal mi, ze nemam mat sex, ale mam sa milovat...(ako vobec ho to netrapi). Mala som len jedneho sexualneho partnera... chcela som sa vas spytat, ci mi viete poradit, ako to mam riesit, respektive akeho gynekologa, najlepsie v NR mi viete odporucit, ktory by vedel vyriesit moj problem. Dakujem.

22niki22

Maji poviem ti tak ja som si tým tiež prešla... pri mojom prvom partnerovi som tiež mala takéto stavy bolesť neskutočná že som mala až slzy v očiach či s lubrikačným alebo nie .. potom som zmenila partnera ktorý ho mal o niečo menšieho ako ten predošlý a bolesť proste odišla.. bola som u doktora a ten mi povedal že bohužial mam tam dole veľmi pevné svalstvo .. a ešte ti musím podotknúť ak berieš anti tiež to má na to dosť veľký vplyv lebo si vtedy taká ako nadutá ..

maja749

tak bolest citim pri vnikani do posvy....nepouzivam ani tampony kvoli tomu...taktiez, si pri pohlavnom styku davam zalezat na neznosti, pretoze ta bolest je slabsia....no tak s vlhkostou to nema nic spolocne, byvala som casto dostatocne vzrusena a nepomohlo...zo zaciatku som dokonca pouzivala lubrikacne gely, nula bodov...

Lussy86

Možno si len nedostatočne vlhká.... možno partner do teba vráža jak zbíjačka... neviem... problém nemusí byť len u teba...niekedy treba aj trošku nehy do toho milovania..

kukucko

mozno, ze ten gynekolog nepochopil Tvoju bolest

ale plati, ze sex bez lasky, to je zvacsa aj taka bolest v posve, takze skus sa milovat trozku neznejsie a pouzi pre istotu aj lubrikacny gel