Velmi ma vzrusuje moja svokra. Ma uz sice 53 rokov ale je stale k svetu. Casto masturbujem pri jej fotkach a spodnom pradle. Neviem ci jej mam povedat o mojej naklonnosti alebo nie a neviem ani ci sa o nieco pokusat - sexualny pud vravi nieco ine ako rozum.
Pritahuje ma svokra
Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie.
Ak niekoho sexuálne priťahuje matka partnerky , tak v tom vzťahu niečo nefunguje .
Mám komplet nahraty rozhovor zo svokrou ako som sa jej priznal že sa mi ľúbi a tak isto čo si ona misli a bol som milo prekvapení tak hádam bude aj sex
ja som sa teda pobavila na tomto aj na komentaroch :D ale urcite by som nebola nadsena ak by moj priatel obrabal moju mamu
Mam svokru ktorá ma 51 rokou a ma lepšiu postavu ako jej cera takže moja žena dost často sa predomnou prezlieka a videl som us dosť toho a vo mne to vrie strašne rad bi som mal snou sex podla vas mam jej niečo o tom povedať
Moja svokra uz ma svoje roky, ale stale vyzera super, ma peknu postavu. Ja som sport vysportovany a casto ked je u nas ma vidi v spodnom pradle, a ja ju tiez..hlavne v plavkach. No neviem ci jej tiez chodia po rozume hriesne myslienky.. Ale ak by sa raz naskytla prilezitost a naklonnost, asi by som ju poriadne pretiahol...:)
Ja by som svoju svokru pomiloval vzdy ked ju vidim,je sexi a casto si pri myslienke nanu robim dobre,voniam jej gatky a striekam do nich,strasne by som ju chcel pretiahnut,myslim ze to vie no nechce to nejak riesit,ma super muslicku v leginach havne ked sa prehne a akoze nieco robi...no viem ze ma drazdi a chce to!
Tak chlapci píšete tu ako že je to nechutné a zvrátené že zo svokrou mať sex ale uvedomte si že to že jej ľudia vravia že svokra ale svokra je iba slovo akože kamarátka rokmi za užívané to vravieť a za prvé asi neviete že Svokra nespĺňa podmienky ustanovené v § 2a, pretože nie je príbuznou v priamom rade.No tak čo je nechutné je to iba fráza zaužívaná myslím to že to ľudia berú akože je už v rodine ale v žiadnej rodine nejde to je ako by chlap spal iba z kamarátov dakujem za pozornosť a z pozdravom Michal
Tak jej to povedz a poriadne si ....
aj ja mam peknu svokru a uz velakrat som myslel na to ake by to bolo mat ju v posteli. vzrusuje ma a myslim ze keby som sa dostal do situacie ze by to chcela aj ona tak by som nevahal