Kolko najviac sa da schudnut zdravou dietou za 2 mesiace?

Príspevok v téme: Kolko najviac sa da schudnut zdravou dietou za 2 mesiace?
noMoreFat

Ahojte ako čo najviac za 2 mes.schudnut ? viete dake tipy, triky? chcem schudnut tak 20 kil. ale na začiatok mám ciel 10 kil. Nechcem si ale ublízit , dokazem nejesť aj cely den , ale to asi nieje najzdravšie. asi ktomu treba aj dosť pohybu , ze? Je tu niekto kto schudol za 2 mes. aj 15-20 kilo ?Nechcem schudnut tak vela v tak kratky čas , ale zaujima ma či sa to da???

nomorefeat1

chcem este podotknut ze nemam velke oci, viem ze za 2 mesiace to nestihnem,ale do konca oktobra by sa hadam aj dalo... takze ideme sa povzbudzovat dobre?

nomorefeat1

ja sa snazim nejest chlieb a prilohy (zemiaky, ryzu, cestoviny) jedavam zväcsa mäso a zeleninu, ale aj ovocie teraz je toho dost. No a treba zapojit cvicenie. Teraz mam trochu nohu oslabenu, nemozem behat ale behom sa najviac chudne. Takze skusam brusaky, co to urobi - z kalanetiky. A Ty?

Noro 29

No tukovky...a až do zajtra, či do pozajtra :-D
20 kg sa nechudne zo dňa na deň, keď ste sa roky prejedali, tak to chce čas

noMoreFat

Neviem , mne divna nepride. Chcela som vediet, kolko ludia najviac schudli za 2 mes. ??? Co je natom divné,to neviem.

Noro 29

Dosť divná otázka...asi závisí od východzej hmotnosti, nemyslíš? ak máš 160 kg, schudneš tých 20 hravo...ak 50, tak asi tak 2 kg...najprv myslieť, potom písať...
Ja som za 2 týždne dal dole 14 kg, len športom, ale bola to každodenná a celodenná drina, cca 5 hodín športu denne...