Ahojte ako čo najviac za 2 mes.schudnut ? viete dake tipy, triky? chcem schudnut tak 20 kil. ale na začiatok mám ciel 10 kil. Nechcem si ale ublízit , dokazem nejesť aj cely den , ale to asi nieje najzdravšie. asi ktomu treba aj dosť pohybu , ze? Je tu niekto kto schudol za 2 mes. aj 15-20 kilo ?Nechcem schudnut tak vela v tak kratky čas , ale zaujima ma či sa to da???
Kolko najviac sa da schudnut zdravou dietou za 2 mesiace?
chcem este podotknut ze nemam velke oci, viem ze za 2 mesiace to nestihnem,ale do konca oktobra by sa hadam aj dalo... takze ideme sa povzbudzovat dobre?
ja sa snazim nejest chlieb a prilohy (zemiaky, ryzu, cestoviny) jedavam zväcsa mäso a zeleninu, ale aj ovocie teraz je toho dost. No a treba zapojit cvicenie. Teraz mam trochu nohu oslabenu, nemozem behat ale behom sa najviac chudne. Takze skusam brusaky, co to urobi - z kalanetiky. A Ty?
No tukovky...a až do zajtra, či do pozajtra :-D
20 kg sa nechudne zo dňa na deň, keď ste sa roky prejedali, tak to chce čas
nomorefeat1 dobre mozme. :-)Takze od dnes ...
Neviem , mne divna nepride. Chcela som vediet, kolko ludia najviac schudli za 2 mes. ??? Co je natom divné,to neviem.
aj ja chcem 20 kg schudnut.... tak podme na to spolu, hm?
Dosť divná otázka...asi závisí od východzej hmotnosti, nemyslíš? ak máš 160 kg, schudneš tých 20 hravo...ak 50, tak asi tak 2 kg...najprv myslieť, potom písať...
Ja som za 2 týždne dal dole 14 kg, len športom, ale bola to každodenná a celodenná drina, cca 5 hodín športu denne...