Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čierny palec

Príspevok v téme: Čierny palec
jamesko

mojej mamine z ničoho nič zčernela polovica palca na nohe.presnejšie polovica nechta.nikde sa neudrela a ani ju to neboli.bola s tým u doktora,ale ten ju presviedčal že sa musela udrieť.poslal ju ku kožnej a tá to uzavrela že to je asi z úzkych topánok a má počkať mesiac kým to odrastie.mne sa tieto závery vôbec nepáčia,lebo to má už mesiac nezmenené,tak načo čakať ďalší?neviete čo by to mohlo byť?nemali by jej spraviť aspoň krvné testy?

honey.23

ahojky potrebovala by som poradit mam 29 rokou mam cukrovku a dnes som si akurat odlakovala nechty na nohach a na lavej nohe mam cierny flacik pod nechtom viem ze raz som udrela prsty ked som psovi kopala loptu len neviem ktora to bola neboli ma to ani nic vobec co to moze byt?dnes som bola na koznom ale kvoli niecomu inemu zacali my vypadavat vlasy tzv plesatiet vraj zmena hormonou stres moze to mat nieco spolocne s tym alebo ja uz neviem ale som zufala pretoze viem ze u diabetikou su nohy citlive

m janík

ak máš poruke akupunktúru-tá by to mala vyriešiť.Asi pred 10 rokmi som mal prípad,kde staršia žena mala čirny prst na ruke,po jednom napichnutí sa prst dostal do normy

brunuska

urcite to bude cosi s hlavou-nech nevaha a ide k lekarovi- pyta sa na neurologiu!!! nech jej spravia aj krvne testy! pokial sa jej to vyhodilo z nicoho nic a je to na nechte palca- je to urcite cosi s hlavou! drzim palce.ozaj ten palec ju boli? zrejme nie...

jamesko

cukrovka bolo prvé čo ma napadlo,ale nemá.testy jej robili asi pred pol rokom.a ani teraz nemá príznaky cukrovky

jamesko

máva migrény.ale aj také stavy,že jej je jednoducho zle,ale pritom nevie z čoho.je to vonkajšia časť nechta,ale teraz neviem na ktorej nohe...za chvilu to zistím