zdravim, uz dlhsiu dobu mam bolesti v moceovej rure, uretre, hlavne pri sexualnom drazdeni, pri cikani je zaujimave ze ma to nestipe a nepali, proste ma páli utetra niekde vo vnutri..v minulosti som mala pozitivnu ureoplazmu v posve, kontrolne stery boli negativne. bola som s tym u urologa, vzal mi len cievkovany moc, nic viac :( vraj on tam nic nevidi tak nevidi za potrebu zobrat mi ster z uretry....ako nechapem,,,, ze ak sa nieco ukaze tak v moci, pritom som si vypocula viacere nazory ze v moci sa nic ukazat nemusi....cchem sa spytat, da sa aj u dermatoveneroga (kozneho) poziadat o vyter z uretry na ureplmazmy, mykoplyzmy, chlamydie??? proste sa necitim v poriadku a ked mi brali ten cievkovany moc, skoro som umrela od boleti (a to bola pozuzita najtensia kanyla, ani sestricke sa to nezdalo)
Stery z uretry
Keby som vedela, že aj kožná môže robiť ster z uretry, tak si to dám u nej. Ja som bola na ster u urológa a tá sestrička bola strašne necitlivá. Hovorila, že stery robia málokedy a bolo vidieť, že bohvieakú prax v tom nemá.
Teraz už 2 dni potom mám strašné bolesti hlavne pri močení a tečie mi dosť krvi.
Má s tým niekto podobné skúsenosti?
dakujem malaanka :)
Ano,na koznom robia stery z uretry.Mozno ide o chlamydie a predtym sa tietp vysetrenia robili len na koznom.Takze kludne zajdi na kozne,vymeny listok ti netreba.
este dodam ze moc som mala chemicky ok, teraz mesiac cakat na vysledky kultivacii .(