Cukrovka - koza po vpichoch

Príspevok v téme: Cukrovka - koza po vpichoch
siasko

ahoj mam jednu otazku ... priatelka je diabetik a pouziva pumpu asi 6 rokov picha si len na 4 miesta brucho L,P a stehna L,P na miestach kde su vpichy ma uz velmi tvrdu kozu , ci neexistuje krem alebo daka vec na uvolnenie tej zjazvenej, ztvrdnutej casti koze , da sa tomu pomoct ? ... dakujem za akekolvek info a radu :)

Meretseger

Tiež máš pumpu? Bo ja nie a do brucha sa trochu bojím pichať, aby mi tam koža takisto nezmenila...ehm, konzistenciu.

amsterdam

Meretseger ,ja picham uz 23 rokov stale do brucha a to 5x denne a okrem zriedkavych modriniek,ktore sami zmiznu tam nemam absolutne ziadnu zmenu...ale u pumpy to moze byt u kazdeho ine...ps: pri pichani do noh a ruk som maval problemy preto som ich vylucil z hry

Meretseger

Po 15 rokoch cukrovky mám tiež nohy a v poslednej dobe i ruky dosť znivočené. Chce to naozaj čas, nechať to miesto odpočinúť a vymeniť ho za iné. Ináč sa môže stať, že tam kus mäsa jednoducho vypadne, na to fakt bacha. Mne sa to teda nestalo, ale znie to dosť nepríjemne. Ináč na to nepoužívam nič a ani by som nejakému prípravku neverila, po skúsenostiach s Contractubexom na keloidné jazvy. Houby im to pomohlo. Chce to - čas.

amsterdam

ja svoje zmodreniny po vpichoch nechavam na postas času ,ten to vzdy niejako poriesi ,vlastne vzdy uspesne ...ale viem ze to zeny beru trchu inac...skuste rovno lekarne ,tam su uz na to preskoleny :)