znamienka

Príspevok v téme: znamienka
eli66

Je tu niekto s podobnym problemom ako mam ja?Po celom tele mam nespocetne vela znamienok, som z toho zufala, ide leto a ja sa hanbim si dat aj kratke rukavy...:(Som na svete ozaj sama?Ma niekto podobny problem a pozna nejake riesenie?Niektore su uz vonku chirurgicky aj laserom, ale stala ich vela zostalo...nepozna niekto nejaku novu metodu, ktora by ich vedela nejako eliminovat????Poradte prosim, som uz z toho zufalaaa!!!!dakujem

eli66

ahojte vsetci!Chodte na stranku www.primar.sk na proadnu plasticej chirurgie -znamienka, pise tam jedna babena o zazracnom kreme z ameriky, s ktorym si potriete znamienka a potom vam odpadnu a jazvicky sa casom zahoja. Som z toho uplne nadsena, tiez si to chcem objednat jedno balenie stoji v prepocte 1 700 Sk...ved sa tam pozrite, pise o tom aj to sama vyskusala..Vela stastia

eli66

ahoj petrik262626!!!No ja to mam presne ako ty..len co sa objavim na slnku,hned pribudaja nove, je to hrozne..a s tym porovnavanim uplne suhlasim.Stale sledovat tie dokonale tela bez znamienok, tak to teda dost ubija, a berie zo sebavedomia..no ale aj napriek tomu som nikdy nemala problemy najst si partnera..tomuto sucasnemu vobec neprekazaju, ani byvalym to vobec nevadilo..len najhorsie je ze sa nevies prijat sam ty a byt sam sebou.No ale pokial sa nevynajde nato nejaka metoda, budeme sa musiet naucit s tym dalej zit:(ale verim, ze nieco pride...a stym zdruzenim to veru nie je zly napad:)))))urcite by som sa citila medzi vami lepsie...tak vela stastia v tychto horucavach...asi nas doma klepne ale uz stracam odvahu dat sa do plaviek...pekny den prajem

petrik262626

Jediné riešenie - ako sa s tým zmieriť, urobiť také občianske združenie - tedá nás, ktorých toto spája, čo Vy na to? myslím, že keby sme tam iba my, tak by sme sa všetci cítili sebavedomo :)

petrik262626

Natalka budem mať 25... Priatelku mám, no ale vieš, prichádza leto a ona má krásnu "zdravú" kožu a bude sa chcieť cez leto dosť často chodievať kúpavať na kupalisko, alebo sa len tak opalovať... a ja neviem či mam byť zabednený doma alebo ako. Som rád, že si spoznala takého, ktorému záleži na človeku ako takom. Je mi luto, že Ti býva do plaču, ked ich vidíš - tie ostatné. Ja Ti poviem tak, mám pekné vyšportované telo, len keby mám normálnu kožu, s ktorou sa môžem ísť opalovať, bol by som stále pri vode na slnku a ukazoval pekné svaly :)hm... no ale život je taký a treba to brať tak ako je. No ale zmieriť sa s tým nedá, pretože je ich stále viac a viac - a keď to vidíš každodenne v zrkadle a porovnávaš sa s inými - je ťažké mať dobrú náladu... Viem - treba si vážiť zdravie a všetko čo máme, ide iba o estetickú chybu, ale aj tak... Smiem sa Ťa spýtať z akého si aspoň kraja? ja zo západoslovenského :)) čo budeš robiť v lete? aj budeš chodiť na slniečko aspon po 16h?

agina

Vacsinou su oznamienkovane tie casti tela, ktore su vystavene slnku.Chrbat, ruky, nohy...ja som tiez same znamienko, niekto mi odporucal jest olivovy olej a takisto si nim potierat pokozku, ale neviem neviem...

natalia271

ahoj petrik 262626,no tazko povedat ci to zdedia aj tvoje deti...ale asi daka predispozicia dedicna tam je. a ty mas kolko rokov? a momochodom co sa tyka hladania partnera tak to zalezi tiez od mnohych faktorov. ja osobne sa za znamienka hambim, ale partnera som si nasla. pacila som sa mu taka aka som. vo vztahu nezalezi na vonkajsej krase az tak moc! sice ked vidim niektore tie baby s dokonalym telom bez znamienok tak mi je do placu, ale asi sa s tym treba zmierit.

petrik262626

Ahojte... mám taký istý problém ako Vy. Niekedy si myslím, že ich mám tisíce. No čo už. Každý sme iný. Len ma trápi, že ich je stále viac a viac, a aj ked si zvyknem na určitý počet, pribudnú nové a nové... NATALIA Ty si tehotna? Gratulujem. Mám otázku - myslíte, že je to dedičné? ak ja ich mám vela, myslíte, že moje dieťa - prípadne deti to budú mať po mne? dúfam nie... Čo Vy na to? a ešte jedna otázka - čo si myslíte? máte s tým problém s hladaním partnera? bo nie je to až také pekné - a nehovorím o nechodení k vode a tak...

natalia271

ahoj eli66,aj ja mam po celom tele vela znamienok a to sa ani neopalujem ale ak by si vedela o nejakej dobrej alternative ich odstranenia daj mi prosim ta vediet. p.s. budem mat 21 rokov a teraz navyse cakam babatko, tak dufam,ze sa tie znamienka nejak nezmenia. prajem ti krasny den a ozvi sa s pozdravom natalia